TEŞEKKÜRLER AK PARTİ

  • 14.06.2015 00:00


             Bu satırları yazan ben, kendimi hiçbir zaman Ak partili hissetmedim ve Ak partili de olmadım. Şimdiye kadar yazdığım onlarca yazı ile Ak partinin iç politikalarını hep acımasızca eleştirdim. Ancak dış politikasının inancımızın gereği, vicdanlı, ümmeti düşünen, sadece ümmeti değil tüm dünya mazlumlarına kucak açan bir politika olduğunu çok uzun zamandan beri belirttim.

         İç politikada başta zinanın serbest bırakılması, adaletsiz ceza kanunları yapması ve yoksullukla mücadele, yolsuzluğu devam ettirme iddiaları nedeniyle eleştirdim. Özellikle taşeron uygulamasını sistemleştirip, aşırı şekilde yaygınlaştırmasını, ülkenin dar gelirli ücretlilerini köle gibi çalıştırmasını hiç sakınmadan dile getirdim.

        Ancak seçimle iktidardan gittiği bugün, ülkede yaşayan bir Müslüman olarak kendimi ak partisinin bazı icraatları dolayısı ile teşekkür borçlu olduğunu düşünüyorum.

        Öncelikle ülkede kurulu seçkinci ve vesayetçi statüko ile mücadele ederek onları alt etme becerisi gösterdiği, bu konuda Müslümana yaraşır bir dik duruş gösterdiği için teşekkür ederim.

       Ülkede bir asırdan beri devam eden, ancak son yarım asırda daha çok hissettiğimiz başörtüsü zulmünü kaldırmak için verdiği mücadele ve sonunda elde ettiği mutlak başarı için tebrik ederim. Artık bu ülkede hiçbir siyasi partinin başörtüsü yasağına cesaret edemeyeceğini bu seçimler bize gösterdi.

         Her darbe döneminde kapatılıp, açılarak toplumu huzursuz eden imam-hatipleri yeniden açarak sayılarını ve bina kalitelerini artırarak bu okulları yeniden cazibe merkezi yapma başarısı için teşekkür ederim.

        28 Şubat sürecinde imam-hatipleri yok etmek üzere şeytanca planlanan puan katsayısı zulmünü kaldırarak bu okul mezunlarına akranları ile eşit yarış fırsatı tanıdığın için teşekkür ederim.

       2009 yılında Daosta, dünya tarihinde ilk kez zalim İsrail’e dünyanın gözü önünde dersini verip Müslümanlara yaptıkları zulmü cesaretle anlattığı için teşekkür ederim.

       40 yıldan beri rahmetli Erbakan hocamızın dünya statükosunu değiştirme girişimlerini dünyaya anlatarak; “dünya beşten büyüktür” dediği için teşekkür ederim.

       Artık bana göre (geçici olarak) iktidardan ayrıldıklarından iktidara yağ çekiyor denilemeyeceği için bir Müslüman olarak yapılan iyilikleri anlatmak boynumuzun borcudur. Teşekkürler Ak parti,

       Hiç ihtimal vermemekle beraber bundan sonra hiçbir hizmet imkanı bulamasan da ülke Müslümanlarına şimdiye kadar görmediği bu özgürlükleri sağladığın için hatalarına rağmen millet seni hep hayırla yad edecektir.

        Teşekkürler Ak parti

        Selamlarımla....   

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız