ARAP DÜŞMANLIĞI İŞİN KILIFI

  • 25.04.2014 00:00

             Hep yazıp söylediğimiz gibi, bu ülkede yaşayan İslam karşıtları, kripto Yahudiler ve Sabatayistler İslam’a ve değerlerine olan kinlerini açıktan seslendiremediklerinden kendilerini Arap karşıtı olarak ifade edebiliyorlar.

            Yıllardır devam eden Arap İsrail savaşında hep İsrail’e methiyeler düzüp, Arapları aşağılayanlar gerçeği bile, bile; “üç yüz milyonluk Arap üç milyon Yahudi ile başa çıkamıyor.”  “bunlar ne korkak adamlar” gibi aşağılamalar sıralıyorlardı.

           Oysa onlarda biliyorlardı ki; Araplar kavgayı sadece Yahudilere değil süper güçlere karşı da yapıyorlardı. Buna ancak kendi başımıza gelince inandık. Aynen üç yüz milyonluk Türk dünyası 3-5 milyonluk dünyanın en fakir halkı olan Ermenilerle başa çıkamadık. Azerbeycanın topraklarının üçte birini işgal etmesine rağmen petrol zengini bu ülke Ermenileri yenemiyor. Demek ki; mesele Arapların korkaklığı, Azerilerin korkaklığı değilmiş.

         Arapları aşağılamamız sadece bu konuda değil, her konuda devam ediyor. İslam’a ve onun yüce peygamberine olan kinlerini Araplara kusarak tatmine çalışıyorlar.  Bu konuda bazen o kadar ileri gidiyorlar ki; köpeklerine bile Arap diyorlar, bazen köpeklerine efendimizin mübarek torunun adı ile seslenme köpekliğini ve alçaklığını gösteriyorlar. Bunu da utanmadan televizyonlarında dizilerinde dilendiriyorlar. %90ı Müslüman olan bir toplumda buna bile tepki gelmiyor.

         Biz Müslümanlar inancımıza ve kutsal değerlerimize edilen hakaretlere sessiz ve tepkisiz kalınca onlarda meydanı boş bulup, televizyonları ile internet siteleri ile siyasetçileri ile orta malı sözde sanatçıları ile kutsallarımıza saldırıp duruyorlar.

        Bundan birkaç sene önce malum partinin kılları ağarmış, 90lık genel sekreteri, hacca gitme isteğini belirten partilisine “paranı Araplara verme” diye onu hac ibadetinden caydırmaya çalışmakla kalmamış, peygamberimizin aile hayatı ile de dalga geçme küstahlığını sergilemişti.

       İnternette sözlük adı altında çirkeflikler sergileyen bir site her Allahın günü yine Resülullah(s.a.v)e hakaret yağdırmasına rağmen kılımız kıpırdamıyor.

        Bütün bu alçaklıkları yapan şahsiyetsizlere gelince onlarda münafıklık ederek kendi gerçek amaçlarını gizleyip, sözde Arapları eleştirirken onların şahsında milletlerini, inançlarını aşağılıyorlar. Tıpkı İslam tarihindeki ilk dönem münafıkları gibi yapıyorlar. Çünkü yürekleri batıl davalarını mertçe savunmaya yetmiyor.

        İslam’a saldırırken; kendilerinin de Müslüman olduğunu söyleyip öyle saldırıyorlar. Geçmişte başörtüsü karşıtlığını da aynı şark kurnazlığı ile savunup, “benimde ninem başörtülü ama…” diyerek savundukları gibi.

        Geçen gün Van da, ninemin yaşında, meşhur bir şarkıcı kokana aynı şekilde üzerine vazife imiş gibi hac ibadetine saldırmış. Bu fırsatı hangi vesile ile yarattı bilmiyorum. Ama yine İslam’a ve onun ibadetine saldırma imkânı yaratarak, “ben hacca karşıyım Araplara para verilmesine karşıyım”  sanki kendisinden onay isteyen varmış gibi…

        Madem yabancıya para vermeye karşı isen, kumar oynamak için Avrupa ya gidenlere karşı çıksana veya jigolosu ile Avrupa ya gidip su gibi para harcayan seninde çok iyi tanıdığın kokanalara karşı çıksana, sana ne Müslümanların ibadetinden, mühürlenmiş kalbinin kara kurumu, isi, pası ile Müslümanlara düzen vermek sana mı kaldı. Yoksa sende kızın gibi başörtülülere hakaret edip, cemaatçi mobilya şirketlerinden reklam mı kapmak istiyorsun. 

           Sen bu kafayla ve kıvraklığınla Nevval Sevindi’nin pabucunu dama atıp, onun postuna oturup Pensilvanyanın yolunu tutarsın.

            Selamlarımla…  

              

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız