Gençlik projeleri 2 ödül kazandırdı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin, Ankara'daki Yerel Yönetimler ve Gençlik Projeleri Yarışması'nda kazanılan ödülleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldığı bildirildi.

Gençlik projeleri 2 ödül kazandırdı
17.11.2021 - 14:08
Kaynak: AA

Belediyeden yapılan açıklamada, Sakarya Büyükşehir Belediyesinin "Gençliğe Yönelik Fiziki Belediyecilik Yatırımları" ve "Gençliğe Yönelik Yapılan Kültür, Sanat, Yayıncılık, Eğitim ve Spor Faaliyetleri"ndeki hizmetler kapsamında Ankara'da yapılan yarışmadan iki ödül aldığı belirtildi.

Sakarya'nın ödüllerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Başkan Ekrem Yüce'ye takdim edildiği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yüce, yarınların gençliğin ışığıyla aydınlanıp güzelleşeceğini belirterek, "En büyük umudumuz olan gençlerimiz için Sakarya'mızı her alanda dünyanın trendlerine uygun donatıyoruz. Onlara daha iyi gelecek sunmak için çalışmaya devam edeceğiz. Attığımız her adımda gençlerimizi düşünüyor, onların hayallerini gerçekleştirebilecekleri bir Sakarya'yı hazırlamaya çalışıyoruz. Gençliğimizin yarınlara umutla bakabilmesi için gayretle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Büyükşehirin gençlik projeleri, SGM ve SAMEK faaliyetleri, Ayçiçeği Bisiklet Vadisi, Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri, Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı, Seracılık Mükemmeliyet Merkezi, bisiklet mola kıraathaneleri, bisiklet yolları, genç atölye, genç çiftçi eğitim ve uygulama faaliyetleri, Karadeniz'de Pedal Çevirelim Projesi genç girişimcilik eğitimleri, genç kadın istihdamına yönelik kooperatif projeleri, baba/dede-oğul kampları, robotik atölye projeleri ile MTB ve BMX Dünya Şampiyonaları'ndan oluştu.


Editör: N. Taşlı