10 günde 50 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Suriye’nin kuzeyinde dün akşam 8 terörist etkisiz hale getirildi. Böylece son 10 gün içinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 50’ye yaklaştı” dedi.

10 günde 50 terörist etkisiz hale getirildi
4.05.2023 - 15:24
Kaynak: Haber Merkezi

AK Parti’den Kayseri milletvekili adayı gösterilen Akar, Kayseri Birleşik Kafkasya Derneğinin düzenlediği etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisine hediye edilen 'Çerkez kalpağı' ile konuşmasını yapan Akar, büyük ve güçlü Türkiye için çalıştıklarını belirtti.

Milleti, 85 milyonu bir ve bütün olarak nitelendiren Akar, 'Biz tek yumruk, tek yüreğiz. Birlikten kuvvet doğuyor. Aramızdaki kardeşliği, birliği beraberliği bozmak için fitne ve fesat eksik olmuyor. Bunu bilecek buna göre tedbirlerimizi alacağız' diye konuştu. Birliğin, beraberliğin bozulmasına müsaade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Akar, şunları söyledi: 'Biz biriz, bu bayrak bizim bayrağımız, bu Cumhuriyet bizim Cumhuriyetimiz, bu tarih bizim tarihimiz.

Dolayısıyla dışarıdan gelen her türlü tehdit ve tehlikeye karşı mücadelemizi sürdürdük, inşallah sürdüreceğiz. Bu Cumhuriyeti biz kurduk, Milli Mücadele’yi biz yaptık, terörle mücadeleyi biz yaptık, yapıyoruz. Şehitlerimiz yan yana yatıyor. Bu memleket, bu Cumhuriyet, bu devlet bizim. Bunlar için çalışmak bizim boynumuzun borcu.'


Editör: K. CAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Nöbetçi Eczaneler

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız