GÖREV DAĞILIMI NASIL OLACAK

Boluspor' da yapılan kongre ile Abdullah Abat ve ekibi göreve gelirken, yeni yönetimin ilk işi görev dağılımı olacak

GÖREV DAĞILIMI NASIL OLACAK
4.06.2012 - 16:20

Boluspor' da yapılan kongre ile Abdullah Abat ve ekibi göreve gelirken, yeni yönetimin ilk işi görev dağılımı olacak. Çiçeği burnunda yönetim kurulu üyeleri başkan Abat yönetiminde kongreden hemen sonra ilk toplantısını yaptı. Bugün ya da yarın yeniden toplanarak görev dağılımını şekillendirecek.

Kırmızı beyazlı yönetiminde birçok yeni yüz dikkat çekerken, başkan Abdullah Abat'ın görevlendirmeyi nasıl yapacağı bir kaç gün içinde netlik kazanacak. Yıllarca kendisi gibi Boluspor'da Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Nejat Öztürk' ün aynı göreve devam etmesi beklenirken, Osman Gürsoy'un futbol takımın başına getirileceği başkan yardımcısı olarak görevlendirileceği ifade edildi. Gürsoy ile birlikte tecrübeli yöneticiler Dursun Kayman ve Metin Kumaş'ın da transfer komitesinde yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre basketbol şubesini devreye sokan Fatih Yamaner'in de 2. başkan ya da başkan yardımcısı olarak görev alabileceği ifade edildi.

Ekibine önemli isimleri dâhil eden Abat'ın görevlendirme çalışmalarına başladığı, yapılacak ilk toplantıda ekip arkadaşları ile konuyu masaya yatıracağı öğrenildi.


Editör: E. Candan