HAKEM KARNEMİZ

HAKEM KARNEMİZ
23.05.2012 - 10:16

 

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupasında 4, Bank Asya 1. Lig’de de 34 karşılaşmaya çıkan Boluspor’un bu karşılaşmalarını 26 farklı hakem yönetti. Boluspor’un bu sezon oynadığı 38 karşılaşmanın içerisinde 3’er maç yöneten Hüseyin Sabancı, Mustafa İlker Coşkun ve Koray Gençerler, kırmızı beyazlıların karşılaşmalarında en fazla görev alan hakemler oldu.

Sabancı, Boluspor’a karşı

Boluspor’un, Bank Asya 1. Lig’in 29. Haftasında oynadığı Konyaspor karşılaşmasında verdiği kritik kararlarla hafızalara kazınan Hüseyin Sabancı, kırmızı beyazlıların 3 karşılaşmasını yönetti. Kırmızı beyazlılar bu karşılaşmalarda hiç galibiyet alamazken, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Kırmızı beyazlı ekip bu karşılaşmalarda 8 puan yitirdi. Kırmızı beyazlılara, 11 sarı kart, bir de ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek kırmızı beyazlılara karşı en fazla kart gösteren hakem olan Sabancı, kırmızı beyazlı ekip aleyhine de bir penaltı düdüğü çaldı.

Coşkun’la 6 puan topladık

Boluspor’un bu sezon en fazla maçlarını yöneten bir diğer isim ise Mustafa İlker Coşkun. Kırmızı beyazlılar bu karşılaşmalarda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 6 puan toplarken, 3 puan da kaybetti. Kırmızı beyazlılar Coşkun yönetimindeki karşılaşmalarda 5 sarı kart görürken, bir de ikinci sarı karttan kırmızı gördü.

Gençerler ile galibiyetimiz yok

Boluspor’un Koray Gençerler yönetiminde galibiyeti bulunmuyor. Kırmızı beyazlılar, 3 karşılaşmada  Gençerler ile 2 beraberlik bir de mağlubiyet elde etti. Bu karşılaşmada 7 puan kaybeden kırmızı beyazlı ekibi Gençerler, 8 sarı ve bir de ikinci sarı karttan kırmızı kart ile cezalandırdı.

2’şer karşılaşma yönettiler

Boluspor’un bu sezonki karşılaşmalarında Ercan Hellaç, Taner Gizlenci, Kutluhan Bilgiç, Abdullah Yılmaz, Mete Kalkavan ve Halis Özkahya, kırmızı beyazlıların 2’şer mücadelesini yönetirken, bu hakemler arasından Mete Kalkavan ve Kutluhan Bilgiç dikkatleri çekiyor.

Kalkavan’la kaybımız yok

Kırmızı beyazlıların biri Türkiye Kupası olmak üzere 2 karşılaşmasını yöneten Mete Kalkavan ile kırmızı beyazlılar 2 galibiyet aldı. Kırmızı beyazlı ekip kupada Gençlerbirliğini 3-2’lik skorla geçerken, ligde ise Kayseri Erciyesspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Boluspor, Kutluhan Bilgiç yönetiminde çıktığı karşılaşmalarda ise 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak, ligde 5 puan kaybetti.

Öğretmenoğlu ile en farklı galibiyeti aldık

Bu sezon 17 hakem ise kırmızı beyazlıların birer karşılaşmasında görev alırken, kırmızı beyazlı ekip bu karşılaşmalarda 9 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyet elde etti. Bu karşılaşmalarda ise en fazla dikkatleri üzerine çeken, kırmızı beyazlıların Mustafa Öğretmenoğlu yönetiminde deplasmanda 7-2 mağlup ettiği Sakaryaspor karşılaşması oldu.

Haber Mustafa Özkan


Editör: E. Candan