Boluspor'un teknik direkt&ou"> Boluspor'un teknik direkt&ou" /> Boluspor'un teknik direkt&ou">

BAHRİ KAYA ENDİŞELİ

Boluspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, ''Çaykur Rizespor'un da en az Boluspor kadar şansı olduğunu, onların da kazanmak için oynayacağını düşünmeliyiz'' dedi. 

BAHRİ KAYA ENDİŞELİ
2.05.2012 - 20:24

     Boluspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, ''Çaykur Rizespor'un da en az Boluspor kadar şansı olduğunu, onların da kazanmak için oynayacağını düşünmeliyiz'' dedi. 
     Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına tesislerinde başlayan Bolusporlu futbolcular, teknik direktör Kaya yönetiminde yapılan antrenmanda, ısınma ve kondisyon çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. 
     Antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Bahri Kaya, 6 Mayıs Pazar günü sahalarında Çaykur Rizespor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. 
     İç saha maçlarıyla ilgili sıkıntılar yaşadıklarını kaydeden Kaya, ''İç sahada kaybettiğimiz puanların yarısını kaybetmemiş olsaydık, bugün belki de ilk sıralarda yerimizi alacaktık. Maalesef sonuçlar böyle gelişti'' diye konuştu. 
     Kendilerini farklı oynayabilecekleri bir iç saha maçının beklediğini vurgulayan Bahri Kaya, şöyle devam etti: 
     ''Çok farklı istek, arzu ve oyun formatı ile sahada yer alacağız. Çünkü, sonuç ne olursa olsun bu hafta sonu sahamızdaki son maçı seyircimizin önünde galip kapamak istiyoruz. Boluspor, sahasında bu hafta mutlaka kazanacaktır. Çaykur Rizespor'un da en az Boluspor kadar şansı olduğunu, onların da kazanmak için oynayacağını düşünmeliyiz. Bu anlamda önümüzdeki maçı kazanmak adına çalışmalara başladık. Kazanmak için futbolcularım elinden gelen her şeyi yapacak.'' 
     Teknik direktör Kaya, sakat oyuncularının bulunduğunu da anımsatarak, ''Kaleci Eser ve Gencer'in lig sonuna kadar yetişeceklerini düşünmüyoruz. Orhan ve Veysel'in sakatlıkları vardı. Geçen hafta bizimle olamadılar. Bu hafta her ikisi de bizimle olabilecek'' ifadelerini kullandı. 

AA


Editör: E. Candan