BAHRİ KAYA UMUTLU KONUŞTU

 Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'un Teknik Direktörü Bahri Kaya, "Boluspor kendine geliyor. İki haftaya daha ihtiyacım var. İki hafta sonra bırakın ilk 11'i ilk 18'i kurmakta zorlanacağız" dedi.  

BAHRİ KAYA UMUTLU KONUŞTU
28.03.2012 - 17:24

 Ligde son iki haftayı kayıpsız atlatan ve kupada Beşiktaş gibi güçlü bir rakibi eleyerek moral bulan Boluspor'da Teknik Direktör Bahri Kaya, son bir haftada oluşan pozitif ortama katkı sunan herkese teşekkür ederek, "Çok önemli bir pozitif ortam oluşturduk. Fakat bu işin başlangıç bölümüydü. Bu durumun devam etmesi için mutlaka son bir hafta ne yaptıysak aynısını yapmaya devam etmeliyiz. Bu bizim için de böyle başkaları içinde böyle" diye konuştu.   

  Teknik Direktör Kaya, geçmişi unutmaları gerektiğini söyleyerek, "Beşiktaş maçı ve Tavşanlı Linyitspor maçı olmak üzere geçmişi unutmalıyız. Deplasmanda Bucaspor ile yapacağımız maç çok önemli. Tavşanlı Linyitspor maçından sonra Pazartesi iyi dinlendik. Bucaspor maçı ile ilgili tüm taktiksel ve kuvvet idmanları yapacağız. Tabi ki kolay değil. Biz zor olan bölümün bir bölümünü mesafe kat ederek geçtik. Bundan sonra bizim için önümüz daha aydınlık" şeklinde konuştu.  
  Bahri Kaya, ilk kez bir müsabakaya cezalı oyuncu olmadan çıkacaklarını söyleyerek, "Cezalı oyuncumuz yok. İlk defa cezalı oyuncu olmadan bir maça çıkacağız. Bucaspor geçen hafta ağır bir yenilgi aldı. Takımın iki iyi oyuncusu Giresunspor'a karşı oynamadı. Abdulkadir ve Emre bize karşı oynayacaklar. Biz bundan önceki son maçta yaşadığımız ciddi oyun disiplini bozmadan her rakibi dikkate ve ciddiye alarak Bucaspor maçına hazırlanacağız. Önemli iki oyuncuyu durdurabilirsek mutlaka Bucaspor maçından
puanlarla dönebiliriz" ifadelerini kullandı.   
  İlk 6'daki yerlerini korumalarının kendileri için büyük bir başarı olacağını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Bucaspor maçından sonra Konyaspor maçı var. Konyaspor maçından sonra hafta içi kupa maçı var. 15 günde hem iyi çalışacağız hem de Karabükspor ile maç yapacağız. Kupa maçına kadar her şey dört dörtlük olmasa da bugünden biraz daha ileride olacağız. İlk altıda yerimizi korursak bu bizim için çok büyük bir başarı olacaktır" diye konuştu.  
  Her futbolcuya şans tanıdığını ve ilerleyen haftalarda performans arttıkça ilk 18'i belirlemekte bile güçlük çekeceklerini ifade eden Kaya, şöyle konuştu:  
  "Bucaspor maçında da bir iki değişik oyuncu oynatacağız. Bazı oyuncularımızın antrenman performansları yüzde 100 olmayınca sakatlıklarda yaşayabiliriz. Biz geldiğimiz günden beri 3-4 farklı oyuncu takıma yerleştirdik. Oyuncuları acele etmeden yavaş yavaş hazırlıyoruz. Burada iki hafta sonra ilk 11 değil, 18'i kurmakta zorlanacağız. Tabii ki rekabet ortamı artacak. Hak eden formayı alacak."  
  Bahri Kaya son olarak, zirvede yaşanan hoca değişiklikleri içinse, "Ben kendi işimi yapayım. Benim işin daha çok fazla. Herkese hayırlı olsun diyorum" dedi.  
  
iha

Editör: E. Candan