BOLU KICK BOKS TAKIMI ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

10 yılı aşkın süredir çalışmalarını aralıksız sürdüren Mavi Dalgalar Kick Boks takımı düzenlenecek yeni müsabakalar için çalışmalarına hız verdi.

BOLU KICK BOKS TAKIMI ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
25.10.2011 - 13:45

10 yılı aşkın süredir çalışmalarını aralıksız sürdüren Mavi Dalgalar Kick Boks takımı düzenlenecek yeni müsabakalar için çalışmalarına hız verdi.

              İlimizin Özel Uzak Doğu Sporları kulübü Mavi Dalgalar'ın ana branşlarından olan Kick Boks, her geçen yıl gerek sporcu sayısı bakımından gerek elit sporcu durumu bakımından gerekse salon donanımı bakımından gelişimini sürdürüyor. 2000' li yılların başlarından bu yana ilgi ve desteğin az olmasına rağmen çalışmalarını sürdüren ve bu branşta birçok sporcu, hakem yetiştiren, birçok başarı kazanan Mavi Dalgalar Kick Boks 2011 - 2012 sezonunda düzenlenecek İller Arası Şampiyonalara ve Türkiye Şampiyonalara bütün kategorilerde normal antrenman seansları dışında ekstra antrenmanlar, ağırlık antrenmanları, Teknik - Taktik, kondisyon ve sürat antrenmanlarıyla hazırlanıyor.

            Kulüp Başkanı ve Kick Boks antrenörü Sabri DAMAR, spor salonumuzda şu an faal durumdan olan 5 branşın arasında en önemli ve ilk branşlardan biri olan Kick Boks' a büyük önem verdiklerine, Bolu' da çocuk, genç, yetişkin çok sayıda bay - bay insanın bu sporu yapması, sevmesi için uğraştıklarını gerek ilköğretim okullarından gerek lise ve üniversitelerden daha fazla talep beklediklerini, Kick Boks sporunun başlanıldıktan sonra çok sevildiğini, spor salonumuzun Kick Boks' da çok iddialı olduğunu ifade etti.

            Ayrıca Kick Boks Antrenörü Sabri DAMAR, bundan sonra Mavi Dalgalar'ın yapacağı faaliyetleri şöyle ifade etti; İller Arası ve Türkiye Şampiyonalarına sürekli katılım devam edecek, Kick Boks camiasından önemli isimleri Bolu' ya getirerek kamplar, seminerler, gösteriler düzenlenecek, sporcularımızın stresini atacakları, kaynaşacakları etkinlikler düzenlenecek.


Editör: E. Candan