MAÇIN ARDINDAN NE DEDİLER ?

PTT 1. Lig'in 28. haftasında Boluspor ile Şanlıurfaspor 0-0 berabere kaldı.

MAÇIN ARDINDAN NE DEDİLER ?
2.03.2014 - 20:10

PTT 1. Lig'in 28. haftasında Boluspor ile Şanlıurfaspor 0-0 berabere kaldı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor'un teknik direktörü Engin Korukır, zevkli bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Güzel, çok pozisyonu olan bir maçtı. İlk yarıda bizim lehimize olan pozisyonları değerlendirseydik, geçen haftaki Ankaraspor maçında olduğu gibi soyunma odasına rahat giderdik. Futbolda bunların hepsi var. Eğer kaleye kadar gelip kaçırıyorsanız, demek ki futbolcularımızın bir emeği vardır. Şanssızlık diyelim. Beceriksizlikse o beceriksizlik benim olsun. Takımımdan çok memnunum. Futbolcularımdan çok memnunum. Bolu’daki her şeyden çok memnunum. Destekleyen, desteklemeyen herkese teşekkür ederim. Desteklemeyenlerin eleştirilerinden muhakkak dersler çıkarmam lazım. İki maçta alınan dört puan ve içeride alınan bir puan bazılarını mutlu etmeyebilir. Ama biz her hafta altımıza iki takım alıyorsak, o bizi mutlu eder" dedi.
Boluspor’lu futbolcular Muhammet Sercan Türkeri ve İsmail Haktan Odabaşı da iki haftalık seriden sonra puan kaybettikleri için üzgün olduklarını, önümüzdeki hafta Adanaspor maçında bu kaybı telafi edeceklerini söylediler.

ŞANLIURFA CEPHESİ
Boluspor’un iki haftadan bu yana çıkış içerisinde olduğunu ve mutlak kazanmak için baskı kuracağını bilerek maça hazırlandıklarını söyleyen Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ ise "Boluspor son iki haftada 6 puan kazandı. Geçen hafta deplasmanda Ankaraspor’u net bir skorla yenerek ne kadar iyi bir takım olduklarını gösterdiler. Biz de buraya gelirken rakibin ilk dakikalarda baskı kurarak öne geçmek isteyeceğini biliyorduk. Maçın genelini değerlendirecek olursak, ilk yarıda Boluspor soyunma odasına 2-0 önde gidebilirdi. Net goller kaçırdılar. İkinci yarıda oyuna biz hakimdik. Pozisyonları değerlendirebilsek farklı olabilirdi. Maçın hakkı beraberlikti. Öyle de oldu" şeklinde konuştu.
Şanlıurfaspor'un futbolcuları Onur Kolay ve Ercan Yazıcı da rakibin kendilerine baskı yapacağını bildiklerini söyleyerek, bir puan kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler.


Editör: E. Candan