DURMUŞTAN RAPOR İSTEDİLER

PTT 1. Ligde mücadele eden Boluspor’da 4 maçtır galibiyet gelmeyince yönetim, teknik direktör Besim Durmuş’tan detaylı rapor istedi.

12.02.2014 - 11:09

PTT 1. Lig'de mücadele eden Boluspor’da 4 maçtır galibiyet gelmeyince yönetim, teknik direktör Besim Durmuş’tan detaylı rapor istedi. 
PTT 1. Lig'in ilk yarısında istenen performansı sergileyemeyen ve 13. haftada teknik direktör Ali Beykoz ile yollarını ayırıp, göreve Besim Durmuş’u getiren Boluspor’da, işler bir türlü yoluna girmedi. Besim Durmuş yönetiminde 9 maça çıkan kırmızı-beyazlı takım, bu maçlardan sadece birini kazandı. Rakipleriyle 4 kez berabere kalan Boluspor, 4 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Kendi evinde oynadığı 4 maçta seyircisine galibiyet hediye edemeyen Besim Durmuş’un, son oynanan Balıkesir maçından sonra taraftarlar tarafından istifası istendi. Yönetim de bu tepkiler üzerine Besim Durmuş’tan detaylı rapor istedi. 
Öte yandan, Fethiyespor’un kendi evinde Ankaraspor’u mağlup etmesiyle 16. sıraya gerileyen kırmızı-beyazlı takımı, küme düşme korkusu sardı.


Editör: E. Candan

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Nöbetçi Eczaneler

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız