BOLUSPOR HEYETİ YOĞUN MESAİDE

Boluspor Klup Başkanı Mehmet İnceayan ve yöneticilerin antrenmanları yakından takip ettikleri görünürken, Teknik direktör Ali Beykoz ile de sık sık mini toplantılar yapılıyor. 

BOLUSPOR HEYETİ YOĞUN MESAİDE
8.07.2013 - 01:06

Boluspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Kırmızı beyazlılarda antrenmanlar sonrası yapılan kısa görüşmeler dikkat çekiyor Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Boluspor 36 kişiyle çalışmalarını sürdürürken, bu çalışmalarda da kadro yapılandırılması için sık sık fikir alışverişi yapılıyor.

Başkan Mehmet İnceayan ve yöneticilerin antrenmanları yakından takip ettikleri görünürken, Teknik direktör Ali Beykoz ile de sık sık mini toplantılar yapılıyor. Başkan Mehmet İnceayan, Cumartesi günü yapılan antrenman öncesi önce yönetici arkadaşları Ahmet Ardahan ve İsmail Semercioğlu ile bir araya gelip kısa bir zirve gerçekleştirip durum değerlendirmesi yaptılar. Daha sonrada Ali Beykoz ile uzun bir görüşme yapılırken üçlü toplantıdan kadroda bulunan 36 oyuncu ve daha sonra yapılacak transfer görüşmelerinin konuşulduğu düşünülüyor. Başkan İnceayan arkadaşlarına bazı takımlar ile yapılan görüşmeler hakkında fikir beyan ettiği ifade edildi.

Kırmızı beyazlı ekibin akşam çalışmasının bitmesi ve takımın sahadan ayrılması sonrasında görüşme devam etti. Mehmet İnceayan ve teknik direktör Ali Beykoz’ un karşılıklı görüşmelerinde Teknik direktör Ali Beykoz Başkan Mehmet İnceayan uzun uzun bir konudan bahsetti. Takımın eksik bölgeleri için kendi aralarında belirledikleri oyuncular üzerine konuşulduğu düşünülürken, kampa denemeye gelen ve alt yapıdan çıkan oyuncular içinde konuşmanın devam ettiği tahmin ediliyor.

Dış transferde nokta transferlerle sezona merhaba diyen Boluspor, iç transferdeki başarısı ile de hedefini tamamen belirlemişti. Bu sezon da yapılan transferlerin ardından Boluspor’un bir kez daha ligin iddialı takımlarından biri olması Başkan Mehmet İnceayan ve ekibini direk hedefe kilitlerken, yapılan yeni sezon kampı içinde eksik bölgeler için Teknik direktör Ali Beykoz ile görüşüp hem bilgi alıyorlar hem de takımın son halini değerlendirdikleri görünüyor.

Başkan İnceayan sık sık arkadaşları ile yaptığı görüşmelerde bize güvenen ve bu görevi layık gören insanlar var. Onun için biz işimizi iyi yapıp, bu takımı en iyi şekilde yönetmemiz lazım. Yapacağımız işlerde hata yapmamamız lazım. Onun içinde bir an önce eksikliklerimizi giderelim dediği söyleniyor.

Haber Burhan Yeşiltaş


Editör: E. Candan