VETERANLAR’DA ÇEYREK FİNALE DOĞRU

Fevzi Duru adına düzenlenen geleneksel futbol turnuvasında 5’inci hafta karşılaşmaları önceki akşam oynandı.

4.06.2013 - 23:20

 

Fevzi Duru adına düzenlenen geleneksel futbol turnuvasında 5’inci hafta karşılaşmaları önceki akşam oynandı.

 

ÖZ YAPI FARKLI KAZANDI

Vetaranlar turnuvasında 5’inci hafta karşılaşmaları B gurubunda oynandı. Günün ilk maçında Öz Yapı ile BESK takımları karşı karşıya geldiler. Bu yıl ilk defa turnuvaya katılmasına rağmen yabancılık çekmeyen Öz Yapı gruptan çıkıp adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. 4 karşılaşmada iki galibiyet bir beraberlik birde yenilgi alan Öz yapı 5’inci hafta karşılaşmasında BESK ile zor görünen ancak kolay geçen bir karşılaşma oynadı. Geçtiğimiz turnuvaların flaş takımı BEShala düşüş içersinde olduğunu Öz Yapı karşısında da gösterdi.Rakibi karşısında golleri bulan ÖZ Yapı farklı bir skora imza attı. Tecrübeli oyunculardan Erkan ve Mustafa’nın akıl futbolu maçın farklı kazanmalarına neden oldu.

 

BOLU SİGORTA ÇEYREK FİNALİ MUCİZELERE BIRAKTI

Turnuvanın hayal kırıklığı yaşatan bir diğer takımı Bolu Sigorta ile K Ç ile karşılaştı. Play off için mutlak kazanması gereken maça galibiyet için çıkan Bolu sigorta rakibi KÇ ile kıyasıya mücadele etti. Çeyrek final için mutlak 3 puan alması gereken takım olan Bolu Sigorta istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamadı. KÇ kalecisi Hasan bu sezon ilk defa kaleye geçerek adeta takımına farklı bir güç kattığı göründü. Karşılaşma genelinde karşılıklı atakların çok olduğu dikkat çekerken, K Ç takımı maçın sonunda karşılaşmayı 2-1 kazanarak Bolu sigorta’ya ağır bir darbe vurdu. Bu mağlubiyet ile Çeyrek final şansını da mucizelerekaldı.

 

ARBA KAZANMASINI BİLDİ

Gerede’den turnuvaya katılan Arba takımı yoluna devam ediyor. Kadrosunda birçok eski Geredesporlu oyuncuyu barındıran ArbaDaylan ile karşılaştı. Bu sezon da diğer takımlar gibi istediği sonuçları alamayan Dalyan, Gerede Arba karşısında tutunamadı. Karşılaşmayı 2-0 Arba kazanırken, takım oyuncuları şimdiden çeyrek finali düşünüyor.

 

CENGİZ AY FARKLI KAZANDI

Cengiz Ay takımı haftanın ilk maçında fark koşan takım oldu. Cengiz Ay zayıf rakibi karşısında yarım düzüne gol attı. Kalesinde şok golleri gören Maliye takımı rakibine 2 gol atma başarısını gösterdi.

 

ARÇELİK RAHAT KAZANDI

Turnuvanın iddialı takımlarından olan Arçelik takımı EML ile karşılaştı. Karşılaşmada 6 golün atıldığı maçta Arçelik 4-2 kazarak haftaya kazançlı başladı. Şimdiden çeyrek finali düşünen Turnuva takımı Arçelik, oynadığı futbolla finale şimdiden şampiyonluğa adım adım gittiklerini gösterdiler.


Editör: E. Candan