AK TURNUVA SONA ERDİ

Ak Parti Gençlik Kolları tarafından Boluspor Antrenman Sahası’nda “Ak Gençlik Futbol Turnuvası” düzenlendi.

AK TURNUVA SONA ERDİ
3.06.2013 - 13:27

Ak Parti Gençlik Kolları tarafından Boluspor Antrenman Sahası’nda “Ak Gençlik Futbol Turnuvası” düzenlendi.

Turnuvaya Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Ak Parti il, ilçe, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Çekişmeli geçen turnuva sonrasında dereceye giren takımlara Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve parti yönetim kurulu üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.

“Fiziki yaşınız ilerlese bile ruhunuz hep genç kalsın”

Ödül töreni sonrasında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Böyle bir spor organizasyonu yapan gençlik kollarımızdan Allah razı olsun. Önümüzdeki dönemde en fazla gayret edecek, ciddi anlamda ülkemizin geleceğini sağlayacak olan geçlerimizi kutluyorum. Bundan sonraki dönemlerde de eğer devam ederseniz siyasi hayatınızda sizlere başarılar diliyorum. Hep genç kalın. Fiziki yaşınız ilerlese bile ruhunuz hep genç kalsın” dedi.

“Başarınız hayatınız boyunca devam etsin”

Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın’da, “Zevkli ve heyecanlı geçen bir müsabakanın ardından kupayı kazanan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bu başarılarının hayat boyu devam etmesini cenabı Allah’tan temenni ediyorum” diye konuştu.

Haber Fırat Öztekin


Editör: E. Candan