OĞUZ ÇETİN

PTT 1. Lig’in 28. haftasında Boluspor kendi sahasında Karşıyaka’ya 1-0 mağlup oldu.

OĞUZ ÇETİN
31.03.2013 - 11:39

 

PTT 1. Lig’in 28. haftasında Boluspor kendi sahasında Karşıyaka’ya 1-0 mağlup oldu.
Maç sonu düzenlene basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, ligin en kötü iç saha maçlarından birini oynadıklarını ifade ederek, “Bugün karşınıza galip gelmiş ve güler yüzlü bir hoca olarak çıkmak isterdim. Ancak olmadı. Bugüne kadar ki en vasat oyunlarımızdan birini oynadık. Bir hoca olarak öncelikle takımın direncini artırmak, oyunu kontrolümüzde tutabilmek adına değişiklikler yaptım. Ancak başarılı olamadık. İstediğimiz gibi gitmedi” dedi.
Boluspor’da sakatlanarak oyundan çıkan Abdulaziz Solmaz ise iç sahada kazanmalarında en büyük sorumluluğun kendilerinde olduğunu kaydederek, “Kötü bir maç oldu. Kazansak büyük avantaj yakalayacaktık. Kaybedince rakibimizde yanımıza geldi. İç sahada maç kazanamıyoruz. Bunun için sebep aranmamalı. Tek sorumlu biziz. Bunu gidermek zorundayız” diye konuştu.
Bolusporlu futbolcu Vedat Budak ise, maçı değerlendirdiği konuşmasında, “Söylenecek bir şey yok. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Büyük avantaj yakalayacağımız haftayı puansız geçtik. Artık önümüzdeki maçları kazanmaktan başka çaremiz yok” ifadelerini kullandı.

KARŞIYAKA CEPHESİ
Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, kağıt üzerinde zor bir maç olarak gördükleri karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın sevincini olduğunu vurgulayarak, “Bizim farklı hedeflerimiz vardı. Mağlup olsaydık sıkıntılı hale gelebilirdik. Kazandığımızda ilk 6 mücadelesine girebilirdik. Çocuklar demek ki iyi hazırlanmışlar. Çok olgun oynadık diye düşünüyorum. Belli başlı dönemlerde sıkıntı yaşamadık. Sadece panik yaptığımız anlarda sıkıntı yaşadık. Sonuçta kazanan biz olduk. Oyuncularımı tek kelimeyle kutlamak istiyorum. Boluspor takımına da ilk 6 yolunda başarılar diliyorum” diye konuştu.
Karşıyaka’nın tecrübeli ismi Mustafa Sevgi ise, karşılaşma sonrası ince mesajlar göndererek yaptığı konuşmada, “Ben vaktinizi almak istemiyorum. Buradan sadece şuna değineceğim. Hocamızı, takım arkadaşlarımı ve kulüp personelimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Karşıyakalı bir diğer oyuncu Erdi Kasapoğlu ise, ilk 6 hedefine yaklaştıklarını söyleyerek, “Zor bir maç olacağı ortadaydı. Ancak karşılaşma sırasında en çok isteyen taraf bizdik. Sonuçta attığımız tek golle kazandık. İlk 6 potasına yaklaştık. Arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

Editör: E. Candan