2. Lig B Grubu’nda mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligin kapanış maçında Ankaragücü’nü 3-0 mağlup etti. Ligde son haftalardaki çıkışını son maçta da gösteren Bolu Belediyespor Ankaragücü karşısında maçı fazla uzatmadı.
Bayanlar Voleybol 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden Bolu Belediyespor, ligin son maçında evinde ağırladığı Ankaragücü’nü 3-0 mağlup etti.Karşılaşmayı Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,Belediye Meclis üyesi ve Belediyespor Başkanı Basri Gökdemir,Mali Hizmetler Müdürü kulüp başkan yardımcısı Naim Ayhan karşılaşmayı izledi.
Ankaragücü ile oynanan karşılaşmaya Bolu Belediyespor hızlı başladı. Oldukça heyecanlı geçen karşılaşmada, Bolu Belediyespor rakibi karşısında ağırlığını hissettirip ilk seti erken bitirdi. İlk seti 16-25 kazanan Belediyespor ikinci seti de 25-15 kazanıp derin bir nefes aldı. Belediyespor bayan voleybol takımı maç seti için ve üçüncü sete başlarken bu sette üstün bir oyun ortaya koydu. Son seti de 15-25 kazanan Bolu Belediyespor karşılaşmayı 3-0 kazanırken 3’üncü lig voleybol sezonunu da galibiyetle bitirmiş oldu. Ligde ilk yarı Ankara da oynanan karşılaşmayı Ankaragücü 3-2 kazanırken rövanş maçında da Bolu Belediyespor net bir skorla rakibinden rövanşı 3-0 almış oldu.
Alınan net skorla birlik de taraftarlarda maç boyunca Belediyespor Voleybol takımına büyük bir destek verdikleri göründü.
Editör:
E. Candan