ABAT YENİLGİNİN SEBEBİNİ ANLATTI

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un Kulüp Başkanı Abdullah Abat, iki haftadan bu yana hakem hataları yüzünden puanlar kaybettiklerini söyleyerek, “İki haftadır aynı senaryo uygulanıyor. Artık MHK’ye güvenimiz kalmamıştır” dedi.

ABAT YENİLGİNİN SEBEBİNİ ANLATTI
18.03.2013 - 17:43

Boluspor’un kendi sahasında Kayseri Erciyesspor’a 4-2 yenildiği karşılaşmanın ardından maçın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu’na tepkiler sürüyor. Karşılaşmada savunma oyuncusu Engin’in kırmızı kartla oyundan atılması sonucu 70 dakika 10 kişi oynayan takım, maçı 4-2 kaybetti. Maç hakkın konuşacak hiçbir şey olmadığını söyleyen Boluspor Başkanı Abdullah Abat, “Konuşacak bir şey yok. Çünkü ortada futbol oynamaya izin vermeyen bir hakem vardı. Maçın orta hakemi Mustafa Öğretmenoğlu bizim hakkımızı yemiştir. Sonuna kadar iki elimiz yakasında olacaktır. Zaten Mustafa Öğretmenoğlu’nun ilk sabıkası bu değil. Daha önce de içerde oynadığımız Torku Konyaspor maçında da bizim aleyhimize kararlar vermişti” diye konuştu.
İki haftadan bu yana hakem hataları yüzünden ağır faturalar ödediklerini vurgulayan Başkan Abdullah Abat, “Hakkımız gasp ediliyor. Geçen hafta uygulanamayan senaryo bu hafta erken uygulanarak hayata geçirildi. Bundan sonra bizde tavrımızı ona göre alacağız. Artık MHK bu saatten sonra istifa mı eder yoksa bazı yaptırımlar mı yapar bilmiyorum. Ama bizim bu saatten sonra MHK’ya güvenimiz kalmamıştır. Son yıllarda Boluspor üzerine yapılan senaryolar bu yılda uygulanıyor” ifadelerine yer verdi.
Hedeflerinde sapma olmadığını söyleyen Başkan Abat, "Daha önümüzde 8 maç var. Bu maçlardan toplayacağımız puanlarla hedefe ulaşabiliriz. Kayseri Erciyesspor maçında hakemle beraber 12 kişiye karşı 10 kişi mücadele ettik. Bundan sonraki maçlarda inşallah aynı hatalar tekrarlanmaz. Biz de yolumuza engelsiz devam ederiz” şeklinde konuştu.Haber Murat Çelik


Editör: E. Candan