ABAT "ÜZERİMİZE DÜŞENİN EN İYİSİNİ YAPIYORUZ"

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, iki maç kaybetmelerinin her şeyin sonu olmadığını belirterek, gelecek maçlarda çok iyi performans sergileyeceklerini söyledi.

ABAT
5.03.2013 - 21:59

 

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, iki maç kaybetmelerinin her şeyin sonu olmadığını belirterek, gelecek maçlarda çok iyi performans sergileyeceklerini söyledi.

 

Abat, iki haftadır takımın kötü bir gidişatta olduğunu, hafta sonu yaptıkları Denizlispor maçında kötü gidişatı sonlandırmak istediklerini ancak berabere kalarak isteklerine ulaşamadıklarını anlattı. 
Takımı içinde bulunduğu durumdan futbolcuların kurtaracağını belirten Abat, ''Yönetim ve taraftar olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde yapıyoruz. Maçları sahaya çıkan oyuncular oynuyor ve kazanıyor. Maç kazanan da kaybeden de oyuncular. Oyuncuların maçları kazanması için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya 
da devam ediyoruz. Artık top futbolcularda'' diye konuştu. 


Abat, ligin sona ermesine 10 maç kaldığını hatırlatarak, ''İki maç kaybedildi diye her şey bitmiş değil. İsyan etmeye gerek yok. Ligde alınan sonuçlar ortada. Lig, bütün sonuçlara açık. Önümüzdeki maçlarda çok iyi performans sergileyip, hedefe doğru gideceğiz'' şeklinde konuştu. 

Ligde kalan maçların telafisi olmadığına dikkati çeken Abat, ''Özellikle oynayacağımız ilk 3 maç bizim için çok önemli. Puan kaybetmemiz gerek. Bizim ligdeki hedefimiz devam ediyor. Önemli olan ligin sonunun güzel olması. Biz lig sonunda başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz. Hedeften kopmamak adına elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret edeceğiz'' diye belirtti. 

 



Editör: E. Candan