İSKENDERİN MRI ÇEKİLDİ

Çaykur Rizespor maçında sakatlığı nedeniyle son anda ilk 11'den çıkarılıp maçı tribünden izleyen İskender Alın, MR sonuçları belli oldu.

İSKENDERİN MRI ÇEKİLDİ
27.02.2013 - 18:10

 

Çaykur Rizespor maçında sakatlığı nedeniyle son anda ilk 11'den çıkarılıp maçı tribünden izleyen İskender Alın, MR sonuçları belli oldu. Tecrübeli oyuncunun üst adalesinde sertleşme olurken, düz koşularla antrenmanlara devam etmesi bekleniyor.
Rizespor maçı başlamasına az bir süre kala sağ ön baldırından sertleşme olmasından dolayı kadrodan son anda çıkarılan İskender Alın, Mr 'ı sonrası tecrübeli oyuncunun üst adalesinde ödem ve kanama oluştuğu söylendi. Kırmızı beyazlılar, Denizlispor maçı hazırlıklarına başlarken, İskender Alın, ilk gün yürüyüş ile başladığı antrenmanda daha sonra koşu yaparak günü tamamladı. Doktorlar MR sonucu sonrası birkaç gün düz koşu yapıp tedavisine devam etmesini söyledikleri İskender Alın'ın, bugün takımla birlikte çalışması bekleniyor. Üst adalesindeki sertleşme ve ödem tedavilerle dağıtılması düşünülürken, Pazar günü oynanacak olan Denizlispor maçına kadar tecrübeli oyuncunun yetiştirilmesi bekleniyor.

Haber Burhan Yeşiltaş


Editör: E. Candan