HAZIRLIKLAR MORALSİZ BAŞLADI

Hafta sonu alınan mağlubiyetin moral bozukluğu ile Denizlispor maçı hazırlıklarına başlayan Boluspor' da izin sona erdi.

HAZIRLIKLAR MORALSİZ BAŞLADI
27.02.2013 - 18:03

 

Hafta sonu alınan mağlubiyetin moral bozukluğu ile Denizlispor maçı hazırlıklarına başlayan Boluspor' da izin sona erdi. Haftanın ilk çalışmasına izinli olan Cafercan katılmazken, MR çektiren İskender çalışmada yer aldı. Antrenman öncesi kısa bir toplantı yapan Oğuz Çetin ciddi uyarılar yapmayı da ihmal etmedi.

Kırmızı beyazlılar Denizlispor maçı için start verdi. Rizespor maçı sonrası alınan mağlubiyetten dolayı kırmızı beyazlıların moralsiz oldukları gözlenirken, Teknik Direktör Oğuz Çetin oyuncuları ile saha ortasında 10 dakika bir toplantı düzenledi.

Tüm oyuncuların Teknik Direktör Oğuz Çetin'in dikkatli bir şekilde dinledikleri gözlenirken, Çetin oyuncularına Kartalspor maçı gibi Rizespor maçında da alınan mağlubiyet de yapılan hatalar üzerinde durduğu ve en kısa zamanda Rizespor maçını unutup hafta sonu oynayacakları maça odaklanmalarını istedi. Oğuz Çetin'in de moralsiz olduğu gözlenirken, "Nasıl daha önceki maçlarda galibiyetler aldıysak, bundan sonraki maçlarda da alacak güçtesiniz. Her şey sizin elinizde bunu da başaracak bir ekip var. Birazda siz kendinize dikkat edin" diye konuştu.

Boluspor daha sonra haftanın ilk çalışmasında yenileme ve jenerasyon antrenmanı ile Denizlispor maçı hazırlıklarına start verdi. Rizespor maçının ardından verilen iki günlük izin sonrasında, jenerasyon ve yenileme antrenmanını diğerlerine göre uzun ve tempolu tutan Teknik Direktör Oğuz Çetin, bugün yapacağı taktiksel antrenmanlarla hazırlıklara devam edecek.

Haber Burhan Yeşiltaş


Editör: E. Candan