ERCOŞKUN SPOR TESİSLERİNİ İNCELEDİ

AKP Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, yeni yapılan Atletizm pisti ve Karaçayır Murat Canbaş cinmastik salonunda incelemelerde bulundu.

ERCOŞKUN SPOR TESİSLERİNİ İNCELEDİ
26.02.2013 - 18:36

 

AKP Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, yeni yapılan Atletizm pisti ve Karaçayır Murat Canbaş cinmastik salonunda incelemelerde bulundu. Yeni yapılan Atletizm pisti hakkında Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten aynı zamanda da Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı olan Suat Çelen’den bilgiler aldı.

“FARKLI BRANŞLARDA BİRÇOK SPORCUYU GÖRMEK MUTLULUK VERİCİ”

Ali Ercoşkun ziyaret sırasında yaptığı açıklamada: “Tabi şimdi bunları görünce, aynı anda birçok sporcuyu farklı branşlarda görmek çok mutluluk verici. Atıl vaziyette bulunan binaların salon haline gelmesi havalı tabancadan, eskrime kadar her türlü spor branşının yapılıyor olduğunu görmek gerçekten benim içi önemli. Çünkü yapılan çalışmaların neticeye varması insanın bütün yorgunluğunu alıyor. Bu anlamda sizleri tebrik ediyorum. Özellikle cimnastik üzerinde durmamızın özel bir nedeni de var. Sizleri Federasyon Başkanı olduğunuz zaman Ankara’ya yanınıza gelememiştik. Buraya nasipmiş. Ama en kısa zamanda da sizleri Ankara’da ziyaret etmek isteriz.”

 

“İNŞALLAH BOLU SPOR ANLAMINDA DÜNYA MERKEZİ HALİNE GELİR”

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten aynı zamanda da Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı olan Suat Çelen ise şunları dile getirdi: “Spor tesislerimizi yeniliyoruz. Yeni atletizm pistimiz oldu. İnşallah 2014 yılında da Bolu’yu spor truzmi konusunda da iyi bir yerlere getirebiliriz. Bolu’nun plaka numarası 14 olmasından dolayı Çocuk Olimpiyatlarına katılabilirsek, yeni spor tesisleri yapabiliriz. Katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah Spor noktasında Bolu’da daha güzel şeyler olur.

Kamp eğitim merkezimizde bittiği zaman, inşallah Bolu spor anlamında Dünya Merkezi haline gelir. Spor salonumuzun da yapımı konusunda Bakanlık tarafından, Kamu İhale Kurumu’na düzeltmeleri yapılarak gönderildi. Bu düzeltmeler yapıldıktan sonra inşallah çalışmalar daha hızlı bir şekilde devam edecek.”


Editör: E. Candan