PTT 1. Lig’in 7. haftasın"> PTT 1. Lig’in 7. haftasın" /> PTT 1. Lig’in 7. haftasın">

MAÇ SONU NE DEDİLER ?

PTT 1. Lig’in 7. haftasında Denizlispor'u  kendi evinde  1-0 yenen  Boluspor zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmayı başardı. 

MAÇ SONU NE DEDİLER ?
14.10.2012 - 08:36

 

PTT 1. Lig’in 7. haftasında Denizlispor'u  kendi evinde  1-0 yenen  Boluspor zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmayı başardı.
 
Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, iki haftadır mağlup olduklarını hatırlatarak, “Geçen hafta kendi sahamızda kaybettik. Sezon başından beri iyi futbol oynamayı hedefliyoruz. Zaman zaman saha içinde oyuncu eksikliklerini hissediyoruz. Sakatlık ve cezalar sebebiyle sıkıntılı kadromuz oldu. Bugün oynadıkları oyun için futbolcularımı tebrik ediyorum. Bugün taktiksel anlamda başarıyı ortaya koyduk. Oyun dizilişimiz daha önceki maçlardan farklıydı. Herkes elinden geleni yaptı. Bundan sonra da bunu sürdürmek ve üst sıralarda tutunmamız gerekiyor. Kazanmasını bildik, oyun anlayışımız ve tecrübemizle kazandık” dedi.
Bolusporlu futbolcu Gençer, maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını vurgulayarak, “Çok iyi mücadele ettik. Denizlispor iyi takım ama her şey sahada belli oluyor. Son 2 haftadır mağlup olmuştuk. Bugün bunu telafi etmek istiyorduk. Deplasman takımı olarak gerekeni yaptık ve kazandık. Boluspor’u layık olduğu yere getirmek için çalışacağız” açıklamasında bulundu.
Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, bu maçın kendileri için önemli olduğunu söyleyerek “Bu maçtaki 3 puan bizim için çok önemliydi. Kazandığımız taktirde bizi moral motivasyon açısından ve psikolojik olarak olumlu etkileyecekti. Gelecek haftadan itibariyle bir haftada 3 deplasman maçı oynayacağız. Denizlispor iyi ve her maçı kazanabilecek kapasitede bir takım. Rakibimizin maçta atağı bir tane ve onu da gole çevirdi. Futbolun içerisinde bunlar var. Her şeye rağmen oyuncularımı kazanma istekleri ve mücadeleleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Ellerinden geleni yaptılar. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki iç maçlarda da daha fazla seyirciyi destek vermeye çağırıyoruz. Maç sonrası mağlubiyete rağmen destek vermeleri seyircimizi kazandığımızı gösteriyor” diye konuştu.

İha

Editör: E. Candan