GÖZTEPEYE BİLENİYORUZ

Ligin üçüncü hafta karşılaşması olan Göztepe maçı için şimdiden konsantre olan Boluspor şimdiden gözünü Göztepe’ye dikti.

GÖZTEPEYE BİLENİYORUZ
13.09.2012 - 19:28

 

Ligin üçüncü hafta karşılaşması olan Göztepe maçı için şimdiden konsantre olan Boluspor şimdiden gözünü Göztepe’ye dikti.

Lig de ilk galibiyetini Göztepe ye karşı almak isteyen Boluspor zorlu karşılaşma öncesi antrenman temposunu giderek yükseltti. Göztepe maçına çift antrenmanla hazırlanan Boluspor hırslı ve neşeli bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Yorucu antrenman temposuna rağmen Teknik direktör Serhat Güller antrenmanlarda oyuncuları ile sık sık şakalaşarak onların rahat çalışmasını sağlıyor.

Kırmızı beyazlı ekibimiz sabah ve akşam almak üzere çift antrenman yaptı. Akşam çalışmasında bire bir antrenman programı uygulayan Serhat Güler uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi. Akşam çalışmasının ilk bölümünde bir bir adam karşılamaya önem verilirken Güller oyuncularına rakibin karşılayana defans yapma yönünde ayata kalmalarını söylerken, antrenmanın ikinci bölümünde de adam ve rakip takibinde mücadele tempolarını giderek yükseltmelerini söyledi.

 

Aziz’in gol hırsı

Akşam antrenmanında Boluspor’un yıldız futbolcusu Abdulaziz Solmaz hırslı performansıyla dikkat çekti.Bire bir adam markajında  kalecilerle  karşı karşıya Abdulaziz direkleri ve kalecileri bir türlü geçemedi.Gol atamadığına sinirlenen yıldız oyuncu antrenmandaki performansı ve hırsı ile göz doldururken Kaçırdığı goller sonrası antrenmanda kaçırayım ama maçlara inşallah atarım diyerek kendini zorlu maça konsantre etti

 

Cafercan’ın performansı giderek artıyor

Ligin ikinci maçı olan Tavşanlı Linyitspor maçında ilk 11’de sahaya çıkmasının ardından attığı ve attırdığı gollerin yanı sıra mücadelesi ile maçın adamı olmayı başaran Cafercan Tavşanlı Linyitspor maçının morali ile Göztepe Aş maçına hazırlanıyor. Antrenmandaki hırsı ve performansı ile göz dolduran Cafercan şimdiden zorlu Göztepe Aş maçına konsantre olduğu göründü. Tecrübeli oyuncu antrenmandaki golleri de alkış almasını bildi.

 

Dev adam kendine gelmeye başladı

Geldiği günden bugüne farklı bir yapıya bürünüp kilo fazlalıklarını atan Djieohua tamamen kendini bulmaya başladı. Yapılan akşam antrenmanında adeta bir dakika bile yerinde durmayan Djieohua attığı goller ve mücadelesi ile alkış aldı. Arkadaşlarının antrenman boyunca mücadele etmekte zorlandıkları Djieohua Göztepe maçı öncesi performansı ile göz doldurdu.

 

Rüzgar’ın oğlu Agbetu

Boluspor’un Nijeryalı oyuncusu Agbetu antrenmanda rüzgar gibi esti geçti adeta hızlı Gonzales’i andıran Agbetu  topla oyunda bir bir arkadaşlarına zor anlar yaşatırken Göztepe maçı öncesi formuyla yüzleri güldürdü. Antrenman boyunca da yaptığı esprilerle dikkat çeken Agbetu, takımın adeta neşe kaynağı oldu.

 

 Haber Burhan Yeşiltaş - Mustafa Özkan 



Editör: E. Candan