GÜLLER TARAFTARIN İÇİNDE

Serhat Güller 1965 Boluspor taraftarlar derneğinde taraftarlar ile bir araya geldi Sohbet ortamında geçen toplantıda tecrübeli teknik adam, “Boluspor’un hedefi şampiyonluk” dedi.

GÜLLER TARAFTARIN İÇİNDE
24.08.2012 - 23:31

 

Serhat Güller 1965 Boluspor taraftarlar derneğinde taraftarlar ile bir araya geldi Sohbet ortamında geçen toplantıda tecrübeli teknik adam, “Boluspor’un hedefi şampiyonluk” dedi.

Sezon öncesi taraftar derneklerine gerçekleştirdiği ziyaretler ile geçmiş yıllara nazaran iletişim anlamında yeni bir süreçte olan Güller 1965 Boluspor taraftarlar derneğine yapmış olduğu ziyarette Cadde 14 taraftar grubu üyeleri ve dernek üyeleri ile bir araya gelirken merak edilen birçok konuya açıklık getirdi.

Güller ziyaretinde “  Üç yıldan sonra tekrar sizler ile bir arada olmaktan mutluyum. Bu sezon geldikten sonra idman programları, transfer süreci ve ramazan olması sebebi ile sizleri ziyaret edememiştim. Ama bu sene sizler ile daha sık görüşeceğiz. Bu akşam da davet ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.  1965 Boluspor taraftarlar derneği başkanı Zikrullah Büyüktopaç ise “ Sizi tekrar Bolu da görmekten bizlerde mutluyuz. Siz Bolu’yu ve camiayı iyi bilen yakından tanıyan bir teknik adamsınız. Yıllardır bizimde hedefimiz belli. Sizinde bu bağlamda başarılı olmak için elinizden geleni yapacağınıza kuşkumuz yok. Bugün burada arkadaşların soruları olabilir ve sizinde samimi bir şekilde cevap vereceğinizi de biliyoruz “ dedi.

Transferler Bilgim Dâhilinde Yapıldı

Toplantıda taraftarlar tarafından sorulan sorulara cevap veren Güller sakat oyuncuların yâda oynamamış oyuncular alınıyor söylemlerine katılmadığını yapılan transferlerin komite ile birlikte kendi bilgisi ile yapıldığını bildirdi. Alınan her oyuncunun planlı bir şekilde alındığını vurgulayan Güller “ Yatırım yaptığımız oyuncular var. Bunların başında Ali Güzeldal geliyor. İyi bir Ali’nin takımımıza katkısı olacağını düşünüyoruz. Şuan sakatlığı sebebi ile takıma geç katılmış olabilir ancak en kısa zamanda eski Ali’yi aramızda göreceğiz. Bu sene almış olduğumuz her oyuncu PTT 1. Lig fiyat politikasının altında alınmıştır. Tasarruf sağlanmıştır.”

Takım olmak istiyoruz.

Hazırlık döneminde adale sakatlığı yaşamadık. Maçlarda sadece ufak tefek sakatlıklar oldu ama o konuda da gerekli çalışmalarımız devam ediyor. İdmana geç kalan kaytaran oyuncumuz yok. Yani takım olma yolunda içerde bir kolej havası yaratmaya çalışıyoruz. Bunun da büyük bölümünü yakaladık gibi.

Oltan ve Samet’in Gitmesini Ben İstedim

Oltan ve Samet’in gitmesini ben istedim.  Bununda bazı gerekçeleri vardı. 2 oyuncumuzda 3. Ligde oynadılar. Oltan iyi başladığı sezonu Doğancan ile birlikte kötü bitirdi. Her iki oyuncumu da profesyonel olmuş ve 3. ligde oynamışlar ama 1. Lig’le arasında bir lig daha var. Burada oynayıp kendilerinin geliştirme anlamında ve ilerleyen yıllarda Boluspor’a faydalı olmaları adına en doğru kararın bu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca gittikleri kulüp’ün şartları konusunda da araştırmamız olmuştur. Tesis anlamında idman sahaları olsun ya da maç oynayacakları stadyum şartlarını düşünerek hareket ettik. Yani oyuncumuzun sabah kahvaltı yapmadan öğlen yemeği yemeden idmana çıkmasına müsaade edemezdik. Şu anki kulüplerinde bu sorunları yaşamayacaklar. Hocaları ‘da benim yardımcı hocam. Yemek içme sorunu yaşamayacaklar. Artı parada kazandılar. Geçim dertleri olmayacak. Bu dertleri olsaydı gelişimi olmaz. Bu şartları tamamlayan takımlara göndermek istedik ve onlarla konuşarak bu kararı aldık. Tercihi onlara bıraktım.

Başarı Birlik Beraberlikle Gelir

Kentin uzun yıllardır bir özlem içinde olduğunu biliyoruz.  Buraya gelirken birçok gerçeğinde farkındayız.  Bizler başarılı olma yolunda teknik heyetim olsun futbolcu kardeşlerim olsun elimizden gelenin en iyisini yapmak için çabalayacağız. Ama zincirin diğer halkaları olan basın, yönetim, taraftar anlamında da bir olmamız ve birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Ben Bolu’yu yakından tanıyorum. Özellikle bu sezon benim tek temennim daha yapıcı eleştiriler yapılması. Herkes gibi bizlerde hata yapabiliriz. Her kesim kendi çevresinden olaylara bakarken biz herkesin gözü gibi olayları süzmeye çalışıyoruz. Bizlere güvenilsin ve sabredelim. Lig uzun ve zorlu bir süreç, eğer biz birlik beraberliği üst seviyede yakalarsak başarının gelmemesi için hiçbir engel yok.  Taraftarımızın büyük desteğine her zaman ihtiyacımız var. Basınımıza her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Maddi sıkıntıların çözülmesi yolunda sponsor firmalara ihtiyacımız var. Yani kısacası artık geçmiş yılları bırakıp kenetlenmeliyiz. Bu özlem sona erecekse herkesin desteği ile olacak. Tek isteğim bu.

 

Duru “ Öğrenci Bilet Uygulamasına Devam ”

Boluspor kulübü taraftar sorumlusu yönetici İsmail Duru teknik direktör Serhat Güller ile birlikte 1965 Boluspor taraftarlar derneğinde taraftarlar ile bir araya gelirken sorulan sorulara cevap verdi.

Duru bu sezon öğrenci bilet uygulamasının devam edeceğini vurgularken yeni projelerinde üretildiğini belirtti.  Taraftarlardan sorumlu yönetici İsmail Duru “ Bildiğiniz üzere bizlerde bu sene yönetime girdik. Kısa bir süre oldu ve bu süre zarfında bazı sebeplerden dolayı ve Ramazan ayının da olması ile bir araya gelememiştik.  Sizlerde bazı talepler geldi ve bu talepler için bazı araştırmalar yaptık. En büyük sorun öğrenci bilet uygulaması olarak görüldü ve bu konuda da geçmiş yıllarda olduğu gibi bir değişiklik olmayacak ve öğrenci bilet uygulamasına devam edilecek.  Bu süreçten sonra daha fazla bir araya geleceğimizi düşünüyorum. Gelecek için taraftar portföyünü geliştirmek adına kurulan 1965 Çocuk tribünü için de bazı projeler içindeyiz.  O tribüne bir sponsor arayışı içersindeyiz.  Beko gibi büyük firmalar ile görüşüldü. O tribünün adını değiştirerek o çocuklarımıza sponsor vasıtası ile destek olmak istiyoruz.  Beko 1965 Çocuk tribünü olması konusunda bazı girişimlerimiz var. Başka sponsor firmanın imside olabilir şuan için her şey net değil ama birkaç haftaya bu konuyu çözmeyi planlıyoruz. Bu hafta her taraftar gruplarına büyük Türk bayrağı vereceğiz. Malum son günlerde milletçe zor bir süreçten geçiyoruz.  Bu sezon zorlu bir süreç bizi bekliyor. Hocamızın da dediği gibi birlik ev beraberlik içersinde hedefe ulaşmak adına her şey yapmalıyız. Taraftarımıza her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak.” dedi.

Haber Mustafa Özkan


Editör: E. Candan