FUTBOL SAHASI AÇILDI

 Yeniçağa’da yaptırılan şehir stadı yoğun katılım eşliğinde gerçekleşen bir törenle açıldı.


FUTBOL SAHASI AÇILDI
29.07.2012 - 19:25

 Yeniçağa’da yaptırılan şehir stadı yoğun katılım eşliğinde gerçekleşen bir törenle açıldı.

Açılışa Ak Parti Bolu milletvekilleri Ali Erçoşkun ve Fehmi Küpçü, Gerede Kaymakamı Aslan Yurt, Yeniçağa Kaymakamı Vekili Hayri Zorlu, Gerede Belediye Başkanı, Dörtdivan Belediye Başkanı Sefer Akman ve Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Yeniçağa Gölü kenarında 600 bin liraya yaptırılan sentetik futbol sahası törenle hizmete girdi.
Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, sportif faaliyetlere her zaman maddi ve manevi desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Ayrıca açılış öncesinde İlçe Kaymakamlığı Belediye Başkanlığı ve Yeniçağa Gençlik ve Spor Kulübü’nün organize ettiği Bahar Halk Futbol Turnuvasının 3.lük 4.lük ve final müsabakaları ile ödül töreni yapıldı.

Açılış kurdelesinin kesiminden önce yapılan ödül töreninde Köylere Hizmet Götürme Birliği adına konuşma yapan İl Genel Meclis Üyesi Recai Çağlar stadın yapımıyla ilgili bilgiler verdi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, yaptığı konuşmada; “Öncelikle Bahar Halk Futbol Turnuvası ödül töreni ile İlçe Stadının açılışına gelen tüm protokol üyelerine hoş geldiniz diyerek teşrif ettikleri için teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ayrıca mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim. Bugün burada İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Yeniçağa Gençlik ve Spor Klübü’nün ortak organize ettiği Bahar Halk Futbol Turnuvasının son müsabakaları ve ödül töreni ile İlçe Şehir Stadının açılışını yapacağız. Şunun altını çizmek isterim ki asıl galip olan karşısındaki rakibini yenen değil kızgınlık anında öfkesini yenen ve eline fırsat geçtiği halde düşmanını affedendir. Biz Belediyemiz ve Kaymakamlığımız olarak bu türlü sportif faaliyetlere her zaman maddi ve manevi desteğimizin devam edeceğinin sözünü vermek isterim. Bu stadın yapılmasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimiz Ali Ercoşkun ile Fehmi Küpçü’ye Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın’a, İlçe Kaymakamımız Barış Aktan’a ve stadın yapılmasında emeği geçen Köylere Hizmet Götürme Birliği ile altyapı hizmeti ve lojistik destek sağlayan Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü personeline teşekkürlerimi sunarım,”dedi.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın’ın yaptığı konuşmada da halkın ramazan ayını hayırlara vesile olmasını diledi. Turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ederek stadın yapımında emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

Açılışa katılan Ak Parti Bolu Milletvekilleri adına konuşma yapan Fehmi Küpçü, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek turnuvada başarı gösteren tüm takımları tebrik ederek stadın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Turnuvanın şampiyonu Doğancı Spor ve dereceye giren diğer takımlara ve stadın yapımında bağış yapan iş adamlarına plaketlerinin verilmesinin ardından program sona erdi.


 

 


Editör: E. Candan