Yüceer “Özcan şov yapmayı bırakıp işine baksın “

Yüceer “Özcan şov yapmayı bırakıp işine baksın “
5.10.2021 - 14:20
Güncelleme 5.10.2021 - 14:52
Kaynak: Haber Merkezi

Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer,  Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın köylerin sorunlarını belediye meclis toplantılarının gündeme getirerek İl Özel İdare’nin hiçbir iş yapmıyormuş algısı yaratmaya çalıştığını belirterek, “Sayın başkan, bırakın köylerin işini biz zaten hallediyoruz. Siz sorumluluk sahanız içinde bulunan mahallelerdeki eksikleri bir tamamlayın” dedi.

Bolu Belediyesi tarafından son zamanlarda İl Özel İdaresi tarafından köylere götürülen hizmetlerin yetersiz olduğu gibi bir algı oluşturulmaya çalışıldığını belirten Yüceer, Başkan Özcan’a tepki göstererek, “İl Genel Meclisimizde alınan kararlar doğrultusunda İl Özel İdaremiz tarafından köylerimize yıllardır en iyi hizmet götürülmektedir. Su ve Kanalizasyon çalışmalarından yol çalışmalarına, çocuk parklarına ve köy sosyal tesislerine varana kadar köylerimizin muhtelif ihtiyaçları Özel İdaremiz tarafından titizlikle karşılanmaktadır.  Bu ihtiyaçlar her yıl Kasım ayında İl Genel Meclisimizce karara bağladığımız bütçe ve Hükümetimiz tarafından ilimize gönderilen kaynaklarla yapılmaktadır. Milletvekillerimizin de girişimiyle her yıl ilimize hükümetimiz tarafından çok ciddi kaynaklar aktarılmaktadır. “ diye konuştu.

İŞİ ŞOVA DÖNÜŞTÜRMEKTEDİR

Başkan Özcan’ın şov yaptığını ifade eden Yüceer, şunları söyledi:

“Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye meclis toplantılarında köylerin taleplerini sürekli gündeme getirerek sanki Özel İdaremiz hiçbir iş yapmıyormuş algısı yaratmaya çalışarak her zamanki gibi işi yine şova dönüştürmektedir.  Köylere birkaç oturma bankı, biraz parke taşı vermekle köylerin hizmetini tamamlamış olmazsınız. Bu köylerimizin tamamında alt yapı çalışmaları, köylümüzün refahının sağlanması için yol çalışmaları, çocuklarımız için oyun parkları, vatandaşlarımız için köy konağı yapımı gibi birçok iş İl Özel İdaremiz tarafından yapılmaktadır.

Elbette köylerimizde yapılan çalışmalar bununla da yeterli olmayabilir. Fakat İl Özel İdaresi yokmuş, sadece Bolu Belediyesi varmış gibi bir algı yaratıp, vatandaşlarımızın yanlış bilgilendirilmesi son derece yanlıştır. Bizler yıllardır Muhtarlarımızla istişare halinde köylerimizin eksiklerini gidermek için gece gündüz çalışıyoruz.”

BIRAKIN KÖYLERİN İŞİNİ BİZ HALLEDİYORUZ

Başkan Özcan’a kent merkezindeki mahallelere bakması çağrısı yapan Yüceer, “Sayın Başkan, bırakın köylerin işini biz zaten hallediyoruz. Siz sorumluluk sahanız içinde bulunan mahallelerdeki eksikleri bir tamamlayın. Göreve gelmenizin üzerinden 2,5 yıl geçti ama siz halen verdiğiniz sözleri tutamadınız. Mahalleleri bir gezin de yollardaki sıkıntıları bir görün. Çocukların park ihtiyaçlarını bir görün! Kanal yolunda başladığınız ama bir türlü bitiremediğiniz ve vatandaşı mağdur ettiğiniz çalışmaları bir görün! Şov yapmayı bırakın da artık Bolu’ya hizmet edin. Birazda yaptığınız işlerle gündeme gelin”  dedi.


Editör: N. Taşlı