Güner'e Mengen'de büyük ilgi

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in ilçe ziyaretleri kapsamındaki dördüncü durağı Aşçılar Diyarı Mengen oldu.

Güner'e Mengen'de büyük ilgi
28.06.2021 - 10:36
Güncelleme 28.06.2021 - 10:41
Kaynak: Haber Merkezi

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in ilçe ziyaretleri kapsamındaki dördüncü durağı Aşçılar Diyarı Mengen oldu. Sivil Toplum Kuruluşları, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlarla buluşan Suat Güner’e ziyaretinde; İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, İl Teşkilat Başkanı Ramazan Zengin, İl Sekreteri Mustafa Nuri Gürsoy, İlçe Koordinatörü Murat Erdoğdu, Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Şenkan Aykan, il ve ilçe teşkilat mensupları ile partililer eşlik etti.

MUHTARLAR SORUN VE TALEPLERİ İÇEREN DOSYA TESLİM ETTİ

Suat Güner’i ilçede vatandaşlar ve partililerden oluşan büyük bir kalabalık karşıladı. AK Parti Heyeti sırasıyla Mengen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hakkı Yavuz’u, Mengen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Burhan Eröz’ü ve Mengen Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Yiğit’i ziyaret etti.  Mengen’de mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Suat Güner, uzun uzun sohbet ettiği muhtarlardan ihtiyaç, sorun ve talepleri içeren dosya aldı. Muhtarları tek tek dinleyen ve ilçedeki problemlere ilişkin notlarını alan Başkan Güner, sorunların çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını ve konuların takipçisi olacaklarını kaydetti.

SUAT GÜNER SEL FELAKETİNİN YAŞANDIĞI PAZARKÖY’Ü ZİYARET ETTİ

AK Parti Heyeti daha sonra geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinden etkilenen Pazarköy’e geçti. Suat Güner, selin yaşandığı bölgeleri gezerek zararlara ilişkin vatandaşlardan bilgi aldı. Pazarköy’de çevre köylerin muhtar ve vatandaşları ile bir araya gelen Başkan Güner, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Burada da muhtar ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek ajandasına notlarını alan Suat Güner, “Birbirimize ihtiyacımız var. Beraber hareket edip doğru kararlarda yol haritası oluşturursak önümüzdeki süreci kolaylıkla idame ederiz. Ortak ses ve ortak hareketle sorunları çözeriz. İletilen sorun ve talepler konusunda muhatapları ile gerekli temasları sağlayıp en kısa zamanda çözüme ulaşmaya çalışacağız. Hepinizin içi rahat olsun” dedi.

SUAT GÜNER MENGEN GASTRONOMİ KAMPÜSÜNÜ İNCELEDİ

Suat Güner ve beraberindeki partililer buradaki temaslarının ardından Mengen Belediye Meclis Üyesi Vuran Turan’a ait Vural Orman Ürünleri fabrikasını ziyaret etti. Suat Güner, işletmeyi gezerek üretime ilişkin Vural Turan’dan bilgi aldı. AK Parti Heyeti daha sonra Mengen için çok önem arz eden ve ilçeye farklı bir vizyon katacak Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsü inşaatını inceledi. Kampüs alanını ve derslikleri gezen Suat Güner’e yetkililer detaylı bilgi verdi. Buranın ardından AK  Parti Teşkilatı; şehit Asteğmen Hasan  Durmuşoğlu’nun babası İbrahim Durmuşoğlu ve annesi Sevim Durmuşoğlu’nu, engelli gencimiz Habil Çötür’e ve ailesini, AK Parti Mengen Kurucu İlçe Başkanı Sadık Erdoğan’ı,  engelli vatandaşımız  Hüdayi Yıldıray’ı, kaza geçiren Hüseyin Caner’i ve 5 dönem il genel meclis üyeliği yapan Hüseyin Yağdı’yı ziyaret ederek her anlamda  yanlarında olduklarını vurguladılar.

İŞYERLERİNE ZİYARET EDEREK ESNAFI DİNLEDİ

AK Parti heyeti ilçe esnafını ve vatandaşları da ziyaret ederek onları  dinledi. Salgının hayatımızı olumsuz şekilde etkilediğini belirten Suat Güner, “Aşılama çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor. Yakın zamanda hem ekonomik hem de sosyal yaşantı anlamında normale dönmeyi hedefliyoruz. Covid-19 aşımızı olur, kurallara uyar ve biraz daha sabredersek önümüzdeki günlerde daha rahat bir döneme gireceğiz. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz”  dedi.

“HALKAMIZI BÜYÜTÜP GENİŞLETMELİYİZ”

AK Parti İl Başkanı Güner son olarak partililerle yemekte bir araya geldi. Yemeğin ardından partililere sesleyen Suat Güner, “Bugün Mengen’de çok kıymetli notlar aldım. Sorun ve taleplere ilişkin notların elimizden geldiğince çözüm yollarını bulacağız. Çare olmaya çalışacağız. Her anlamda başarılı olmak istiyorsak birlik ve beraberliğimizi korumalı ve sürdürmeliyiz. Yanyana durmalıyız. Halkamızı daha da büyütüp genişletmeliyiz. Bugün  NATO’da, G-20’de kısacası dünyada çok ciddiye alınan, sözü geçen ve gündem belirleyen bir Cumhurbaşkanımız var. Cumhurbaşkanımıza gerekli desteği vermemiz gerekiyor. Onun için de çok çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.


Editör: E. Candan