BİR PUAN İYİ...

  • 26.08.2019 00:00


İkinci haftada

İlk puanımızı aldık.

Kazanamıyorsan kaybetmemenin geçerli olduğu bir maçtı.

Skor iki takımında istediği gibi sonuçlandı.

Mücadele gücü yüksek bir karşılaşma oldu.

Bu sonuca sevinen iki takım puanları paylaştılar.

Bir puanın iyi sonuç olarak değerlendirmek gerekir.

MÜCADELECİ OYUN

Kalede güven vermeyen bir kaleci olmasına rağmen iyi bir savunma yapan bir oyun oynadık. Yeni transfer İsmail’in mücadelesi rakibe göz açtırmadı. Orta alanda Cumali ve Dodonun mücadeleci oyununu gördük. İleri uçta topla buluşma adına etkisiz oluşumuzu kanat oyuncu anlamında zayıf olduğumuzu gösteriyor. Golcümüz Popeon kanat atakları ile destek göremedi. Sonuç olarak gol pozisyonuna giremeden maçı tamamladık. Rakipte bizden farkı bir oyun oynamadı. Genç oyuncumuz mutlu günden güne verdiği mücadele ile zevk veriyor. Hocanın bu oyuncuda ısrarlı olmasını umuyoruz.

TRANSFERE DEVAM MI?

Maç sonu Giray hoca” Takıma katılacak oyuncular var” açıklaması ile transferin devam ettiğini ve bu haftanın hareketli geçeceğine işaret vermiştir. Kim gelecek? Bilmiyoruz. Fakat bir transferin önceliği kaleci olmasıdır. Haftalar ilerledikçe daha iyi olacağımız düşüncesini hala taşıyorum.

TARAFTAR NEREDE?

Fakat tribün görüntüleri ve taraftar azlığı konusunda sıkıntılı süreç devam ediyor. Taraftarımız nerede? Futbolun güzelliği tribün doluluğu ve futbolcu bütünleşmesi ile olur. Bu sağlanırsa daha iyi sonuçlar elde ederiz. Yoksa bu görüntü ile fazla bir beklenti içinde olamayız.

Boluspor’a küsmek maçlara gelmemek gibi bir durum olamaz ve olmamalıdır. Önemli olan sonuç ne olursa olsun takımını yalnız bırakmamak ve desteklemek gerekir. Birkaç maç sonra bunu da aşacağımızı düşünmekteyim.

Sonuç olarak Hafta sonu oynayacağımız Erzurum maçı zor olacak. Kaybetmeden gelmek takıma özgüven adına katkı sağlayacaktır.


İYİ HAFTALAR…


Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız