İÇ SAHA SIKINTISI…

  • 13.11.2018 00:00


     Boluspor’da son haftalarda garip şeyler oluyor. Dış sahada kazanan ve iç sahada kaybeden bir takım olduk. Oynadığımız maçlar ve alınan sonuçları iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Sıkıntı büyük genel anlamda takımda gözle görülür bir düşüş var. Bunu üstesinden biran önce gelmeliyiz. Yoksa birkaç hafta sonra bu olumlu güzel tabloyu arar durumda olacağız.  

     İç saha sıkıntısı devam ediyor. Dört maçtır kazanamayan ve son iki maçın kaybeden takımız. On puan kayıp ve halen lig ikincisi olan yine biziz. Dış saha galibiyetleri ile buradayız. Kendi sahasında kazanamayan rakiplerine kaybeden takımın hedefe ulaşması nasıl olacak? Merak ediyorum.

     Hakemin bu maça etkisi olsa da futbolcularımızın ciddiyetsiz ve vurdumduymaz bir şekilde yapılan zamanlı zamansız hareketlerin de bu sonuçta etkisi olmuştur.   

     Son iki maç ve gördüğümüz kartların izahı mutlaka yapılmalıdır. Gol yollarındaki beceriksizliğin faturasını Boluspor takımı çekmektedir. Özellikle iç sahada yaşanılan puan kayıplarının sebepleri mutlaka irdelenmelidir. Olan yanlışları görmezden gelemeyiz.

     Bir puanın çok önemli olduğu bazı maçlar vardır. Bu maçları iç sahada kaybederek çok önemli avantajı kaybettik. Bu  maçlardan neden puan alamıyoruz? Sürekli kaybeden biz oluyoruz. Gol yollarında etkili bir oyun ortaya koyamıyoruz. Bir kişi eksilmemize rağmen devreye önde girmenin avantajını kullanamadık.

     Teknik heyetin maçın ikinci yarısında maçı çevirmek adına oyuna katkı yapacak değişiklikleri göremedik. Orta sahayı kalabalık tutarak bir puanı kurtaracak bir taktik anlayışını bile beceremedik. Sait hocanın tribüne gönderilmesi ile maçı da rakibe vermiş olduk. Daha sakin bir tavır içinde olması ona yakışırdı. Kırmızı kart görerek on kişi kalmamız ve önde iken melihin kaçırdığı gol pozisyonu maçın kader anı olmuştur.

     Artık bu son olsun. Bu puan kaybını dışarıda kazanarak gidermeliyiz. Gazişehir maçından galibiyet bekliyorum. Bunu yapacak güçteyiz.


İYİ HAFTALAR…



Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız