“YİNE Mİ? DERKEN BU KEZ GÜLEN BİZ OLDUK”

  • 29.09.2015 00:00


Haftalar sonra gelen farklı galibiyet ile moral bulduk. Maça iyi başlayan ve maçın ilk on dakikasında iki farkı yakalayan ve farklı bir galibiyet beklerken zaman içinde maçı yine beraberlik noktasına getiren ve yine mi? maçı kaybedeceğiz derken oyunu zorda olsa çevirdik.


Maçın sonlarına doğru sahneye çıkan golcü oyuncumuz Andaç ile farklı bir galibiyete imza attık. Haftalardır son dakika golleri ile kaybedilen puanlardan sonra ilk defa berabere giden bir maçın sonlarında galibiyet elde ettik. Sonuç iyi olsa da çoğu mevki de bu formayı hak etmeyen oyuncuların olduğunu da göz ardı edemeyiz.


Hafta ortasında yapılan hoca değişikliği ile bu görevi A-2 takımımızın hocası Cüneyt Karakuş’ verilmesi kararı sevindirici olmuştur. Ayağının tozu ile çıktığı kupa maçında alınan galibiyetin takıma olumlu yansıdığını bu maçta gözlemledik. Teknik heyet değişikliğini takım üzerindeki baskıyı azalttığını gördük.


Burada Cüneyt hoca yeni bir hoca buluncaya kadar emanetçi hoca konumunda olacağını ve hoca arayışlarına devam edildiğini gayet iyi biliyoruz. Burada vasat bir hoca alacağımız düşünülürse bu teknik ekip ile yola devam hiç de fena olmaz diye düşünenlerdenim.


Burada şu soruyu da sormadan geçemeyeceğim? Sezon başında yardımcı hoca olarak görev alan ve Teknik Direktör’ün takımdan ayrılmasına rağmen hala bu ekibin içinde bulunan ve gönderilmeyen yardımcı hoca Osman Zeki Korkmaz neden hala görevine devam etmektedir. Ve bu kişinin sezon başında bu ekibin içine nasıl ve ne şeklide katıldığıdır. Ve yeni oluşacak teknik heyette de yer alacak mıdır? Çok merak ediyorum.


Maçın ilk on ve son on dakikalarında oyun anlamında iyi olan ve bu bölümlerde skoru lehine çeviren bir takım izledik. Oyuna geç alınan Andaç’ın ve sağ kanat bölgesinde oynayan yabancı oyuncumuz Bellenin uyumu ile ilerleyen haftalar için iyi bir ikili olacakları görüntüsü vermiştir.


Oyun içinde kırılma zamanları olmasına rağmen bu anların lehimize olması sevindirici olmuştur. Maçın kazanmak güzel ama takım olarak hazır olmadığımızı bilmeliyiz. Maç berabere giderken kalecimizin kurtardığı bir pozisyon ve Ademin çizgi üzerinden çıkardığı top bizim şansımız olmuştur. Bizim için önemli olan puandı onu da aldık. 


Camianın ve oyucuların bu galibiyete ihtiyacı vardı. Beş haftadır kazamayan ve ligin son sıralarında yer almak bize yakışmıyordu.  Bu yerin takım üzerinde yarattığı baskıda bu galibiyetle ortadan kalkmış oldu. Şimdi Cuma akşamı oynayacağımız 1461 Trabzon maçı ile biraz daha rahatlayacağımız kanaatindeyim.


İYİ HAFTALAR….


Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız