“BU OYUNA BİR PUAN BİLE ÇOK”

  • 25.08.2015 00:00

Evet; yeni sezon dedik ve kendi sahamızda ilk maçımızda sahadan üzgün ayrılan taraf olduk.

Geçen hafta kalecimiz Soner’in iyi oyunu neticesinde bir puanı almanın morali ile sezona merhaba diyen ekibimizin Altınordu maçında üç puanı almasını çok isterdik.

Ama görünen o ki takımımızın hazır hale gelmesi için Özcan hocanın dediği gibi iki hafta değil, on iki haftaya ihtiyacı olduğunu görmüş olduk.

Kimin nerede ve nasıl oynadığını anlamak mümkün değil.

Geçen sezondan bir tek Emre ve Defansın göbeğindeki Luis’in olduğu bir kadro içersinde dokuz oyuncusu bu sezon gelmiş bir takımın hazır hale gelmesi için çok zaman gerekiyor.

Geçen sezonun en iyisi ve kaptanı Emre’nin aklının başka yerlerde olduğunu görmezden gelemeyiz.

Umutsuz olmak için daha çok erken fakat görünen bu kadronun takım olması ve uyum sorununu bir an önce gidermesi gerekiyor.

Hiçbir yabancısı olmayan ve bu ligin zayıf takımlarından olan Altınordu takımı karşısında özellikle maçın ikinci yarısında kaleye gidemeyen bir takımın daha güçlü ve diri takımlar karşısındaki performansını çok merak ediyorum.

Bu maçta gol adeta geliyorum dedi.  Ve bu geliyorum diyen gole önlem alamamak Özcan hocanın hatası olduğu gerçeğini unutmayalım. Uzatma dakikalarında isteyen ve hak eden takım bir puanını aldı.

Biz Boluspor olarak bu maçta üç puanı alsak bile oynadığımız oyun ile bu skoru hak etmediğimizi yine söylemekten geri kalmazdım.

İleri uçta forma giyen dokuz ve yedi forma numaralı yabancı oyuncuların performansları son derece düşündürücüdür.

Takımımız nasıl bir sistem ve oyun taktiği içinde saha içinde yer aldığını anlamakta güçlük çektim.

Koskoca doksan dakika boyunca gol pozisyonumuz dışında kaleye bir tek şutu olmayan ve topu ileriye taşıyan bir oyuncumuz maalesef yok.

Rakip takımdaki yedi forma numaralı Halil İbrahim’i izlerken keyif almanın sebebini Bolusporu yönetenlerin düşünmesi gerekir.

Transfer dönemi bitmeden iyi bir ileri uç ve on numara oyuncuya ihtiyacımızın olduğunu hatırlamayı da unutmayalım.

Bu konuda benim gibi düşünen birçok kişi olduğunu düşünüyorum.

Oynan an iki maç sahada verilen mücadele ilerleyen haftalar için umut vermese bu iki maçta alınan iki puan tesellimiz olmuştur.

Önümüzde çok zorlu Adanademir ve Karşıyaka maçlarında sahada nasıl bir Boluspor izleyeceğiz hep beraber göreceğiz. 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız