REHA HOCA TEHLİKENİN FARKIN DA MI?

  • 30.12.2014 00:00

 

 

Bir takım düşünün ki kendi sahasında maç kazanamıyor. Peki neden kazanamıyor? Haftalardır bu takım iç sahada neden galip gelemiyor? Sorusuna cevap bulamıyoruz. Bu maç çok kötü bir oyun ve bir tek pozisyon bulamadan kazanılan bir puanı kazanç olarak görüyorum. Reha hoca tehlikenin farkında mı? Bilmiyorum ama görünen bu tablo her şeyi anlatıyor. 15 maçta 17 puan başarısız olduğumuzu gösteriyor. Devreye iki maç kala korkuyu iyiden iyiye hissetmeye başladığımızı söylemek gerekir.

 

Hocanın maç sonu açıklamalarında ”Bu puanları ileride çok arayacağız” sözleri ile kendisi de tehlikenin farkında olduğunu söylemektedir. Burada bu puan kayıplarının yine tek sorumlusunun da kendisi olduğunu bilmelidir. Bir türlü istikrarı yakalayamayan ve haftalardır. Takım içindeki oyuncu tercihlerinde sürekli farklı kadro arayışında olan bir teknik adam nasıl başarılı olabilir.

 

Koşmak, mücadele etmek bir yere kadar sonuca ulaşamayınca her şey boşuna olduğu da bir gerçektir. Topu ileriye taşıyacak bir tek oyuncumuz var “Emre” o da gününde olursa iyi yoksa topu taşıyacak ve pozisyon bulacak başka bir oyuncu göremiyorum. Bütün pozisyonlarda bu oyuncu ön plana çıkıyor. Bir takım bir oyuncuya bel bağlayarak maç kazanıyorsa ve bu oyuncu kötü oynadığı zaman başka bir oyuncu maça ağırlığını koyup skora katkı yapamıyorsa bunu sorumlusu yine hocadır.

 

Takımdaki isteksizlik bu maçta ön plana çıktı. Bu şeklide devam ederse ilerleyen haftalarda takım içinde oyuncularda karamsarlık ön plana çıkacaktır. Bu golü nasıl yersin?  Bu golü nasıl kaçırırsın? Sen bu pozisyonda nasıl adam kaçırırsın?  şeklinde kendi aralarında sıkıntılara yol açacağını da göz ardı etmeyelim. Kalan iki maçta ligin ikinci devresine biz rahat girmemizi sağlayacak puanları mutlaka almalıyız. Almamamız halinde Reha hocanın durumu mutlaka gözden geçirilmelidir.

 

Devre arası mutlaka transfer yapılacağı ve 3-4 oyuncu alabiliriz şeklinde başkan bizzat kendisi açıklama yaptı. Bu aşamada faydalı ve işimize yarayacak oyuncu bulmak bir hayli zor. Ancak takımın durumu ortada  maddi anlamda kulübe külfet getirse de mutlak alınmalıdır. İyisini bularak ve alınacak bu oyuncular ligin ikinci yarısında takımda oynayacaksa alınmalıdır. Geçen senelerde alınıp oynamadan giden birçok futbolcu geldi. Oynayacak ve takıma katkı sağlayacak oyuncu alınırsa sözüm yok. Yapılacaksa transfer ona göre yapılsın ve bu kulübün parası çöpe atılmasın.

 

Yeni yılda başarıların yanımızda olması ve iyi bir yıl geçirmemiz dileği ile;

 

İYİ HAFTALAR….

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız