BOLUSPOR NEREYE KOŞUYOR?

  • 7.10.2013 00:00

 

İki haftada sıfır puan çekerek sıkıntılı bir döneme girdiğimizi söyleyebiliriz. O ilk haftalarda oynadığı oyun ve sahada gösterdiği mücadele ile spor kamuoyunun takdirini kazanan takımdan artık bir eser göremiyoruz. Bu dar ve kısıtlı kadro yapısı ile asıl bundan sonra zor günlerin yaşayacak olmamız insanı endişelendiriyor. Acaba korkusu yaşamamak için bir an önce çıkışa geçmek gerekiyor.

 

Ankara maçı için fazla söylenecek fazla bir söz bulamıyorum. Bu sezon ligin şampiyonluğun en büyük adaylarından bir olduğunu kabul ederek yenilgiye fazla üzülmüyorum. Çok iyi ve geniş bir kadro yapısına sahip olan Ankaraspor takımı kendini üzmeden galip gelmesini bilmiştir. Burada oyuncu kalitesinin ön plana çıktığını da söyleyebiliriz. Yedek kulübesinin bu kadar zengin olduğu bir takımın aldığı bu sonucu normal karşılamak gerekir.

 

Maçın ikinci yarısında ilk yarıya göre üstün bir oyun sergiledik. Bu üstün oyununu skora yansıtamayan bir takımın başarılı olma gibi bir şansı olamaz.  Bir tek Emrah ile nasıl ve ne şekilde sonuca varacağız. Hal bu şekilde olunca da son vuruş anlamında ciddi sıkıntılar çekiyoruz. İki haftadır adeta dökülen savunma hattına gözüm bulmalıyız. Sonuç olarak acilen bu kötü gidişe bir an önce dur demeliyiz.

       

Ali hocanın oyuna müdahale anlamında çaresiz bir görüntü çizdiğini görmekteyiz. Oyuna girerek maçı çevirecek bir oyuncumuz yok. Zor bela bir gol atıp bu skoru ile korumasını beceremiyoruz. Bunu en büyük sebebi olarak kadro kalitesini gösterebiliriz. Yedek kulübesinin zayıflığı ve geçen yıl hiçbir katkı yapmayan oyuncuların bu sezonda kadroda tutulmasının doğru olmadığını bir kez daha gördük. Kurtarıcı olarak alınan transfer edilen oyuncuları ilk on sekiz de dahi göremiyoruz. Hal böyle olunca O zaman neden? Bu oyuncuları transfer ettiniz Sorusu da sormak gerekir.

 

Gerçekçi olmamız gerekiyor. Kimse kimseyi kandırmasın. Bu takımın sezon sonundaki sıralamadaki yerini şimdiden kestirmek çok zor görünüyor. Bu doğrultuda alınacak her türlü sonuca hazırlıklı olmalıyız. Bu ligdeki birçok takımın bizden iyi olduğunu kabul etmeliyiz.Sezon başında bütün bu olumsuzlukları düşünerek doğru ve yerinde transferler yapılsa bu sonuçlar ortaya çıkmazdı diye düşünüyorum.

 

On beş gündür bir firma ile sponsorluk anlaşması ile kamuoyunun meşgul edilmesi ve ortaya çıkan sonucunun da ne olduğunu bilmekteyiz. Burada takım kötü sonuçlar kulübümüzün maddi anlamda yaşadığı bir sıkıntıdan dolayı mı? Kaynaklanıyor anlamı da çıkarmak mümkün. Umarım böyle olmadığıdır.

 

İYİ HAFTALAR….

 

       


Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız