İLK ALTI’YA BU OYUNLA NASIL GİRECEĞİZ?

  • 4.03.2013 00:00

 

Sahaya çıkan kadro ile alınan bir puanı başarı olarak değerlendirmek gerekir. Kaçan iki puanın izahını Oğuz hoca daha iyi yapacaktır. Üç hafta öncesine kadar ilk altıya garanti gözüyle bakan Oğuz hoca kaybedilen iki puan ile nasıl bir hesap içine girecek çok merak ediyorum.


Kendi saha ve seyircin önünde üç puan alamayan bir takımın hala hedefim var diye insanları kandırmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Oğuz hoca’nın nasıl bir kadro ile oyuna başladığını hep beraber gördük. Bir devre boyunca nasıl bir oyun anlayışı ile mücadele edildi. Tribünde taraftar kulübede Oğuz hoca izledi.


Organize bir atağımız olmadı. İlk devrenin sonlarına kaçan birkaç pozisyon haricinde etkili olduğumuz söylenemez. İki oyuncu değişikliği ile ikinci devre ilk devreye göre biraz olsun hareketlilik getirdi. Her şeye rağmen golü bulmamıza rağmen evlere şenlik yenilen bir gol bütün hesaplarımızı altüst etti.


Üçüncü oyuncu değişikliği hakkımız olmasına rağmen bu tercihimizi neden kullanmadık sorusunun cevabını hoca verecektir. Burada kaybedilen iki puan sonrasında eleştiri olması kadar doğal bir şey olamaz. Takım içinde oyuncu dengelerini iyi sağlamak gerekir. Bunu yapacak olanda hocadır.


İki maçtır sahada hiçbir varlık gösteremeyen ve gözle görülür form düşüklüğü yaşayan Ali Güzeldal’da bu ısrar neden? Oyundan alındığında eldivenlerini yedek kulübesine fırlatarak gösterdiği tepki gözlerimizden kaçmadı. Bir oyuncu oyundan alınmasını kabullenemiyorsa gerisini siz düşünün.


Haftalardır Cafercan’ı veya Emre’yi neden düşünmüyoruz. Bu takımda kimse vazgeçilmez değildir. Cesaretli bir hocanın bazı kararları cesurca vermesi gerekir. Bu maçta üçüncü oyuncu değişikliğine neden gerek görülmedi? Çok merak ediyorum.


Bitime on beş dakika kala yenilen beraberlik golünden sonra oyuna diri koşan bir oyuncunun alınması kadar doğal bir şey olamaz. Mutlaka bir açıklaması olmalıdır.


Kötü gidişata son vermek için takım içinde ciddi bir revizyona gerekiyor. Forma şansı bulamayan oyuncuların mutsuz oldukları gözlerden kaçmıyor. Bunu gidermek de hocanın görevidir.


Bakıldığında fazla kaybedilmiş bir şeyimiz olmamış olmasına rağmen hedeften uzaklaşmış bir görüntü içindeyiz. Bu oyunla ilk altıya nasıl gireceğiz bende çok merak ediyorum.


Üç puanlı günler ne zaman başlayacak hep beraber bekliyoruz.


İYİ HAFTALAR…


Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız