“ MAÇI TEK BAŞINA ALDI ”

  • 22.01.2013 00:00

 

 

Yaklaşık bir aylık aranın ardından ligin ikinci yarısına üç puan ile başlamak son derece sevindirici bir sonuç olmuştur.

Oğuz hocanın takımın başına gelmesi ile yükselen ivme devam ediyor. Alınan puanlar ve sıralamadaki yerimiz bunun en güzel göstergesidir.

Defansa bölgesine yapılan iki transfer ile ligin ikinci yarısına başladık. Fakat hala eksik veya ihtiyaç olan mevkilerimiz olduğunu da unutmayalım.

Başkanın ifade ettiği gibi yapılacak transferleri hep beraber göreceğiz. Şahsi fikrim bu saatten sonra alınacak oyuncudan fayda gelmeyeceğidir. 

Zor bir maçı şartlar ne olursa olsun kazanmak güzel.  Şansın bizimle olması neticesinde alınan galibiyeti beğenmezlik gibi bir düşünce içinde değilim.  Fakat görünen bazı gerçekleri de göz ardı edemeyiz.

Gerçek anlamda bir golcü sıkıntısını hala çekmekteyiz. Devre arasında kulağına kar suyu kaçan oyuncunun sahadaki halini gördük. Oğuz hoca tek devre ancak dayanabildi. Kişisel becerili oyuncularımız sayesinde sonuç alıyoruz. Ama bu nereye kadar devam edecek? Çok merak ediyorum.

Bir kaleci maçı tek başına alıyorsa biraz düşünmek gerekir. Bu kadar pozisyonu kalemizde görüp galip gelmek gerçekten büyük bir başarıdır. 

Yeni transfer Dixson ilk maçı olmasına rağmen başarılı bir maç çıkardı.  Muhammed ile iyi bir ikili olacakları düşüncesindeyim. 

Ali ise geceye damgasını vurdu. Maç boyunca oyunda görünmese de klâsını attığı golle konuşturdu. İşte on numara dediğin oyuncu bu şeklide olmalıdır.

Bu üç puanın bir anlam taşıması için kendi sahamızda oynanacak Tavşanlı maçında mutlak galip gelmeliyiz.

Fikstür anlamında avantaj gibi görünse dört hafta içinde oynayacağımız Tavşanlı, Göztepe, Samsun ve Kartal maçları rakiplerin konumdan dolayı sıkıntılı geçebilir. Dikkatli olmalıyız.

Bu maçlar alınacak sonuçlar ligdeki yerimizde belirleyici rol oynayacaktır. Çok beklenti içine girmeden alınacak her sonuca açık olmalıyız. 


İYİ HAFTALAR….

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız