“ TARAFTAR GERÇEĞİ ”

  • 18.12.2012 00:00

 

47 yıllık tarihimizde kendi saha ve seyircimiz önünde ilk resmi gece maçını oynamanın heyecanını hep beraber yaşadık.

Bu süreçte emeği geçenlere teşekkürler.

Beş maç aradan sonra kendi sahamızda galip gelerek ikinci galibiyetimiz aldık. 

Zor geçmesi beklenen maçı kolay kazandık. Her ne kadar rakibin hafta arası oynadığı kupa maçından dolayı yorgun olduğu düşünülse de alınan bu galibiyet küçümsenmemelidir.

Haftalardır iç saha da kazanamama gibi bir sıkıntısı olan ve üç puanı göremeyen takımımız güzel bir oyun ve mücadele neticesinde galip gelerek taraftarını mutlu etmesini başarmıştır.

Gerçekten bu galibiyete camia olarak çok ihtiyacımız vardı. Bu sonuçla kendi sahamızdaki bu sıkıntıyı da gidermiş olduk.

Teknik heyet değişikliği ile göreve getirilen Oğuz Çetin ile Boluspor takımı farklı bir hava yakalamış durumda olduğunu görmekteyiz.

Bazı mevkilerde yapılan oyuncu değişikliklerinin yerinde ve isabetli olduğunun da göz ardı etmemek gerekir.

Diğer yandan ilk yarının sonunu gelmesi ile takımda kim kalacak? Kim gidecek? Endişeleri de futbolcuların performanslarını olumlu yönde etkilemiştir.

Bakalım devre arasında piyango hangi oyunculara vuracak? Hep beraber göreceğiz.

Trabzon maçında takım oyununu sahaya yansıdığı zaman ortaya çıkan bu güzel oyunu izlerken keyif aldık. Bütün oyuncular kusursuz oynadılar ve mücadele ettiler.

Futbolun vazgeçilmez unsuru taraftar tribünde olduğu zaman ortaya çıkan manzarayı anlatmaya gerek yok. Herkes bu gerçeği gördü.

Taraftar futbolcunun sahada mücadelesini isteki ve arzulu olduğunu hissettiği zaman mutlaka takımının yanında olacaktır.

Başkan Abat’ın maç sonunda taraftarımız böyle olduğu sürece bu maçtaki gibi bilet fiyatları aynen kalabilir şeklindeki ifadelerini gerçekleştirmesi ligin ikinci yarısı için tribünleri daha heyecanlı bir hale getirebilir.

Üç dört hafta öncesine kadar acaba korkulu rüya görecek miyiz? Derken dört haftada alınan on puan ile değişen hesaplar içine girmiş durumdayız.

İki galibiyet alarak bu takım uçup gidecek gibi bir beklenti içine girmek hayalcilikten öteye gitmez.  Ayaklarımızı yere sağlam basmak durumundayız.

Ligin ikinci yarısı ile nasıl bir hedefe gideriz? Bunu takım içindeki revizyon ve hocanın isteği doğrultusunda yapılacak transferler belirleyecektir.

İYİ HAFTALAR….

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız