ZAMANINIZ VAR MI?

  • 21.06.2012 00:00

 “Zamanım yok Onur gelemem, zamanım yok abi o işi yapamam, inanın kafamı kaşıyacak zamanım yok, anne sonra ara “diyenlerden misiniz ?Eğer hep zamanım yok diyorsanız kendinizi ve sevdiklerinizi ihmal ediyorsanız yazının devamını okumanızı öneririm .

Onur bu konu nerden çıktı dediğinizi duyar gibiyim. Hemen anlatayım. Ben ve benim gibi özel insanlar evlerinden pek ayrılamazlar malum. Bolu’daki yollar belli yani alt yapı çalışmaları nedeniyle normal arabalar bile zor gidiyor. Trafikte de hızlı şoförlerimiz neredeyse omzumu sıyıracak kadar yakınımdan geçmekte ısrarlılar bu şartlar ne zaman düzelir? Bolu ne zaman engellilerini düşünür bilmiyorum ancak çok iyi bildiğim bir şey var.

Beni hiç yalnız bırakmayan arkadaşlarım ve büyüklerimin olduğunu geçenlerde bir kez daha anladım. Bu belki tüm insanlar için önemli ama inanın benim gibi özel insanlar için bu daha da önemlidir. Sevdiği insanların yanına uğraması uğrayamasalar bile her gün ne haber diye aramaları gerçekten çok önemlidir. Çünkü insanın kendine olan güvenini ve özellikle benim gibi insanların içine kapanmamasını sağlar.

İşte ben geçtiğimiz haftalarda böyle keyifli bir gün yaşadım başta yoğun temposunda bana vakit ayıran Sevgili canımsın ablam Ümit Turpçu olmak üzere yanıma gelen ve gelemeyen ama hep yanımda olduklarını bildiğim arkadaşlarıma çok teşekkürler .

Yani arkadaşlar demek istediğim şu ;aslında işleriniz yüzünden kendinizi ve sevdiklerinizi ihmal etmeyin sevdiğiniz kişilere zamanım yok demeyin 5 dakika olsa da yanlarına uğrayın yada onları arayın benim hep etrafımdakilere söylediğim bir söz vardır.

“ YAŞAMAK İÇİN ÇALIŞIN, ÇALIŞMAK İÇİN YAŞAMAYIN “

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız