BİZBOLULULAR KAHVALTIDAYDIK…

  • 11.10.2011 00:00

 

 

    “Bizbolulular.com” haber portalı teknik ekip, köşe yazarları Filiz Restaurant’ta kahvaltıda buluştuk. Genel yayın yönetmeni Sayın Emin CANDAN’ın organize ettiği kahvaltıda, eşsiz lezzetler sunan Filiz Restaurant ortamı ve servisi ile göz doldurdu. 

Her ne kadar Bizbolulular desek de, Bolulu olmayanlarda vardı aramızda… Önemli olan kendilerini Bolulu hissetmeleri…

Bu kahvaltıda her görüşten insanın bir arada, bir amaç etrafında buluşmasını sağlamakla Sayın Emin CANDAN’ın önemli bir katkı, önemli bir güç oluşturduğunu gördüm. Birbirini tanımayan, farklı mesleklere sahip, farklı düşünen saygın insanların,  bir araya gelip Bolu’nun sorunlarını tartışması, sorunları dile getirmesi ve bu sorunlara çözümler araması, herkesin dile getiremediği konuları ilimiz yetkililerine yansıtması, “Bizbolulular.com” haber portalının görünenden çok daha fazla olduğunun bir kanıtıdır.

Canlı canlı hoş sohbet havasında geçen kahvaltımızda, bugüne kadar yapılanlar ve bundan sonra yapılacaklar konuşuldu. Sayın Emin CANDAN, bundan sonraki kahvaltılara il yönetiminde aktif rolü olan misafirleri davet edeceklerini belirtti. Bizbolulular ailesi olarak fotoğraf yarışması düzenlediklerini, katılan yarışmacıların fotoğraflarını önce haber portalı üzerinden halk oylamasına sunulacağını, ardından jüri değerlendirmesine göre ödüllendirme yapılacağını açıkladı. Gelen fotoğraflarla takvim basımı yapılacağını, ayrıca daha sonra sergi de açılabileceğini belirtti.

Havanın ve bahçenin güzelliğinden faydalanıp, BİZBOLULULAR AİLE fotoğrafı çektirdik…  Sayın yönetmenimden bu güzelliklerin ve birlikteliğin devam edeceği sözünü alarak, kahvaltı sonrası kahvelerimizi yudumladık…      


Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız