Bolu'da dev fuarlara kapı mı aralanıyor ?

  • 20.04.2019 00:00

 “Bolu” dev “fuarlara” mı kapı aralıyor?

“Bu fuarlar 5174 sayılı Kanun gereğince TOBB(Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) denetiminde düzenlenmektedir. “...
YER.”KALICI KONUTLAR FUAR ALANI BOLU”(KALICI KONUTLAR FAIR AREA BOLU)
AÇILIŞ. 25 Nisan 2019 Perşembe Saat.10.30-19.00
2 “DEV” fuar...1.”YAPI MOBİLYA VE EV TEKSTİLİ FUARI”... 3.”Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı”.. “Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı”nı destekleyenler ; “BOLU VALİLİĞİ”...”Bolu Belediye Başkanlığı”...”Bolu TSO”...”BESOB”...”MİMARLAR ODASI BOLU TEMSİLCİLİĞİ”...”KOSGEB”miş...Bilindiği gibi bu “Fuar” çalışmaları Bolu’da aynı “alan” da 2016 ve 2017 yıllarında yine “ANKARA” dan gelen fuarcılar tarafından organize edildi...GEÇEN YIL YAPILMADI... Bu sefer başka bir “FUARCILIK TİCARET A.Ş” Bu 2 dev fuarı Bolulularla buluşturuyormuş...Şehrin her tarafı bu duyurularla donatılmış...Bravo..”AÇILIŞ” da Oralarda olacağız...Farka bakacağız...Devam mı tamam mı?..
“FUARCILIK” şirketinden Bolu medyasına yapılan açıklamada da şöyle denilmiş...Okuyoruz...”...FUARLARDA ÇOK MİKTARDA POTANSİYEL TÜKETİCİ , FUARA KATILAN İŞLETMELERİ TANIMAK, ÜRÜN YA DA HİZMETLERİNİ  VE BUNLARIN NİTELİKLERİNİ ÖĞRENMEK İSTEMEKTE, İŞLETMELER DE BU SAYEDE ÜRÜNLERİNİ VE HİZMETLERİNİ POTANSİYEL ALICILARA TANITMA,GÖSTERME VE BİLGİ VERME İMKANINA KAVUŞUP REKLAM YAPMAKTADIR. Fuarın niteliği işletmenin reklamını kolaylaştırıcıbir etken olabilmektedir.” Denilmiş...Evet efendim “reklamcılık” çok önemli...Bu sektöre de muvaffakiyetler dilerken bu Pazar alanında onlarca traktörü çiftçiyi bir arada görme imkanını da sağlayan bu ticari çalışmaya bakalım Ankara’dan hangi Bakan  veya Bakan Yardımcıları da iştirak edecektir dostlar... Bir bakarsınız kürsüden açılışta yeni “TARIM VE ORMANCILIK BAKAN YARDIMCISI” da tarım ve ormancılık mensuplarımıza da müjdeler verir mi ?... Bekliyoruz...
SELAM ve MUHABBETLE...Saygılarımızla.20.04.2019.BOLU.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız