“KETEM” ve Bolu’da Halk Sağlığı Müdürlüğü

  • 5.04.2014 00:00

Sağlık Bakanlığımızın,Kanser Daire Başkanlığına bağlı “KETEM”adı verilen birimler senelerdir Türkiye’nin birçok yerinde faaliyette de bulunuyorlar.

“HAYATINIZ BİZM İÇİN DEĞERLİDİR” de diyorlar.

BOLU Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı KETEM(Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi) mensupları 1-7 Nisan 2014 tarihindeki “KANSER HAFTASI” MÜNASEBETİYLE DE ,Bakanlıklarının hazırladığı broşürleri de dağıtarak halkı da bilinçlendiriyorlar.

Bunlardan bir kısmı yalnız kadınlar için, bir kısmı da herkes için hazırlanmış.Okuyoruz.

Tarama yaptırınız diyorlar.

Bu seneki etkinliklerde “KANSERİN RENGİ MAVİ”.Mavi tişörtleiyle hekimler,ilgililer,öğrencilerle birlikte salsa yaparak kansere dikkat çektiklerini de iddia ediyorlar.İzliyoruz.

Önemli olan emeklerin boşa gitmemesi,uzmanların konuyu iyi anlayıp,anlatabilmeleri,hazırlıklı olmalar da önemlidir.Değil mi dostlar?

Tarama programları ile erken dönemde kanserleri saptamak ve tedavi etmek mümkünmüş. 
“TARAMA 1 SAATİNİZİ, KANSER HAYATINIZI ALIR”da diyen

BOLU Halk SAĞLIĞI MÜDÜRÜ, Halk Sağ.Uzm.Dr.AHMET HAMDİ DUDAK Bey VE Çalışma ARKADAŞLARINA,ebelerine,eğitimcilerine de BİZ MEDYA MENSUPLARI DA kolaylıklar diliyoruz.Hayırlı işler…

“EĞİTİM ŞART!”

Muhabbetle. 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız