MHP'de “ İl Başkanları Eğitim Programı “ tamamlandı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin talimat ve destekleriyle, “İl Başkanları Eğitim Programı” MHP Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın sorumluluğunda yapıldı.

MHP'de “ İl Başkanları Eğitim Programı “ tamamlandı.
13.07.2021 - 17:53
Kaynak: Haber Merkezi

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin talimat ve destekleriyle, “İl Başkanları Eğitim Programı” MHP Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın sorumluluğunda yapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran "Bilgiye ve eğitim faaliyetlerine her daim önem gösteren, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin talimat ve destekleriyle liderlik ve siyaset okulu eğitimlerimizi tamamladık. Partimizin eğitimleri ilk defa uzaktan erişim sistemi üzerinden yapıldı. İl başkanları da bu eğitimin ilk öğrencileri oldular. Uzaktan erişim sistemi üzerinden başarıyla tamamlanan, 81 İl Başkanının katılımıyla gerçekleşen “İl Başkanları Eğitim Programı”  MHP Parti İçi Eğitim Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın sorumluluğunda, MHP Siyaset ve Liderlik Okulu koordinatörlüğü bünyesinde gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan ve ilk eğitimi veren MHP Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Prof.Dr. Edip Semih Yalçın ve sonraki günlerde MHP Genel Başkan Yardımcılarının, MHP Milletvekillerinin, MHP MYK Üyelerinin ve alanında uzman Akademisyenlerin ders verdiği eğitimler bizler için oldukça verimli oldu."dedi

Başaran sözlerine şöyle devam etti  "Türk Milliyetçiliğinden, Türk Dünyasına, Etkin İletişimden, Etkin Sosyal Medya Kullanımına, Türk Dış Politikasından, Seçim sistemine kadar çok geniş bir yelpazede eğitim çalışmaları yapıldı. Eğitimin bir sonraki bölümü ilçe başkanları ve ilçe teşkilatlarının eğitimi ile devam edecek."

SORUNLARIN TESPİTİNE ODAKLANDIK

"Pandemi yasaklarının bitmesi ile birlikte, teşkilatlar olarak Bolu’nun ve vatandaşın sorunlarının tespitine odaklandık. Esnafın ve çalışan kesimin sorunlarından başladık. Çünkü bu dönemde gelir kaybına uğrayan kesim iş dünyası, sanayicimiz, esnafımız ve işçilerimiz. Bu kesimin yaralarının sarılması için çözüm önerilerimizi daha önce açıklamıştık. Şimdi konuyu daha derinlemesine ele alacağız. Saha çalışmalarında vatandaşımızın sorunlarını dinleyeceğiz."

ÜNİVERSİTENİN VE OKULLARIN AÇILMASI İLE EKONOMİ CANLANACAKTIR.

"Üniversitemizin Bolu için büyük bir ekonomi oluşturduğunu bir kez daha gördük. Bütün okulların kapalı olması iş hayatını ve günlük kazancı önemli ölçüde etkiledi. Üniversitenin ve okulların açılması ile birlikte Bolu ekonomisinde büyük bir canlılık oluşacağını düşünüyorum. Ticari hayatın canlanması her kesimine ekonomik katkı sağlayacaktır."

HEP BERABER DEVLETİN YANINDA OLMALIYDIK

"Dünyanın bütün ülkelerinin pandemi nedeniyle zor günler geçirdiğini, hatta bir çok devletin batma noktasına geldiğini görüyoruz. Enflasyon bütün dünyanın ortak sorunu haline geldi. MHP olarak bu zorlu süreçte Devletimizin yanında olduk. Salgın nedeniyle hem sağlık hem de ekonomiyle mücadele eden Cumhurbaşkanımızın yanında olduk. Cumhur İttifakının gür sesi, sağlam kalesi olduk. Hem içten, hem de dıştan Türkiye’ye savaş açan zillet unsurlarının karşısında olduk. Bu kadar zorlu süreçler yaşanırken, siyasi parti temsilcileri olarak, aklı selim ile hep beraber devletin yanında olmalıydık. Ne yazık ki bu zorlu sürecin her anında, sadece muhalefet olsun diye, salgın hastalık felaketini fırsat bilip, siyasi çıkar elde etmek isteyen, fırsattan istifade ederek elin ağzı ile konuşanlar oldu. Salgın döneminde erken seçim çağrıları yapanlar oldu.  Sosyal medyadan algı operasyonları ile vatandaşı yanlış düşüncelere sevk edenler oldu. Bu kirli siyaseti yapanları vatandaş çok iyi takip etti, analiz etti ve bir kenara not etti."

 


Editör: E. Candan