NEYİ PAYLAŞAMIYORUZ ?

  • 7.11.2012 00:00

 

Bir tek Boluspor’umuz var. Onu bile paylaşmasını bilemiyoruz. Çok küçük bir olayı büyütüp büyük bir olay haline getiriyoruz. Herkes kendine göre haklı. Haksız olan kimse yok. Peki, yıllardır Boluspor takımı başarıyı neden yakalamıyor?  Bu soruyu herkes kendi önce sorsun. Ve sonra cevabını versin.  Alınan başarısızlıklarda hep suçlu arıyoruz.  Bu camiada alınan başarı ve başarısızlık da herkesin mutlaka payı vardır. Birlik ve bütünlüğümü ne zaman yakalar isek işte o zaman hedefe varırız.  

“İÇERİDE YİNE KAZANAMADIK”

On hafta geride kaldı.  İçeride yine kazanamadık. İç saha galip gelememe hastalığımız devam ediyor. İçeride kaybettiğimiz iki maça rağmen iyi mücadele ortaya koyduğumuz bir maç olarak düşünebiliriz. Kazanamadığın maçı kaybetmemenin de önemli olduğu gerçeğini unutmamak gerekir. Pozisyon anlamında fazla üretken olmasak da rakibe göre çok daha pozisyon bulduk. Sonuç da en azından yenilmedik.

“İDEAL ON BİR HALA BELLİ DEĞİL”

Her hafta kimin oynayacağı belli olmayan bir kadromuz var. Kendi sahamızda bir deplasman takımı gibi sahaya çıkmak Boluspor takımına yakışmıyor. Hala ideal on bir oluşturamadık. Bu değişkenliğin de futbolcuları olumsuz etkilediğini düşünmekteyim. Üç beş hafta’da sakatlık ve cezalı oyunculardan dolayı oluşturulamayan kadro on hafta sonunda hala ortaya çıkmamışsa bunda en büyük pay sahibi olan kişi takımı sahaya sürenlerdir.

“SİZ ÖNCE İŞİNİZİ YAPIN”

Maç başlamadan futbolcuların toplu olarak fotoğraf vermemesi tepkisi kime? Peki neden? Hiç ama hiç hoş olmadı. Buna yapacağınız en güzel tavır galip gelerek vermeniz daha güzel olurdu. Siz önce işinizi yapın. Bu yaşan olayın biran önce aydınlığa kavuşması için başkanın olayı aydınlatması gerekiyor.

“HOROZUN ÇOK OLDUĞU YERDE SABAH GEÇ OLUR”

Diğer yandan takım içinde akıl almaz işler olmaya başladı. Bir söz vardır. Horozun çok olduğu yerde sabah geç olur. Yıllardır bu tür sıkıntılar ile başı çok ağrıyan kulübümüzü bu sene yine zor günler bekliyor. Şimdi değil bu oyuncuları sezon başında alırken düşünmek daha doğru olurdu. Futbolcuların üzerinde inanılmaz bir gerginlik ve stres olduğunu düşünüyorum. Oyundan çıkan niye çıkıyorum diyor? Kadroda olmayan ben neden yok um diyor? Bu kadar oyuncuyu mutlu etmek için işimiz bir hayli zor gözüküyor. Saha içindeki oyuncuların oyundan alındıklarında nasıl bir tavır içinde olduklarını herkes görüyor. Şu bir gerçek ki devre arasında iyi birrevizyon bizleri bekliyor. Takım içinde yaşanan bu sıkıntıları biran önce çözmemiz gerekiyor.

“O SENE BU SENE DEĞİL”

Boluspor takımı oynadığı oyun ve sahadaki verdiği mücadele ile orta sıralarda mücadele eden ve bunun üzerine çıkacak bir takım görüntüsü vermiyor. Bunun öncelikle bilinmesi gerekiyor. Kimse kendine ilk altı veya ilk iki için hedef yapmasın. Bu takımın yeri lig bittiğindeki yeri orta sıralar olacaktır. O senenin bu sene olmadığı için daha iyisi olması bence çok sürpriz olur. Sizi bilmem ama ben bu düşünce içersindeyim.

İYİ HAFTALAR….

 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız