Boluspor fırtınalı sezondan sağ salim kurtuldu

  • 20.07.2020 00:00

Ah Boluspor, Vah Boluspor sen bu hallere düşer miydin serzenişleri sosyal medyada oldukça yer buldu.

Testi kırılmadan akıl verenler zaten vardı. şükür ki testi kırılmadı akıl verenler sosyal medyayı sallamaya başladı.

Ben demiştim diyenden transfer hatalarına mevcut yönetimle bu iş olmaz diyenlere kadar bir sürü fikir insanlara dikte etmeye çalışsada içerisinde gerçeklerin olduğu da unutulmamalıdır.

yönetimler koltugu ele geçirdiği zaman ve dışarıda kaldığı zamanlardaki söylemleri birbiriyle uyuşsa Boluspor bu sıkıntıları yaşamazdı.

Necip başkanın yeterince destek alamadım serzenişleri karşılık bulmamış olabilir ancak bir gerçek var ki oda başkanlığı en iyi ben yaparım mantığı ki işte başkana en fazla zarar veren düşünce tarzı, ve Eskişehir maçının bitmesini beklemeden ben başkanlığı bırakıyorum demeci yerel basında hemen yer buldu.

Bu düşünce Belediye başkanı Tanju Özcan,ıda sıkıntıya sokmuş olacak ki hemen açıklamasını yaptı.

Boluspor,un Şehre yakışmayan bir sezon geçirdiğini kırmızı beyaz renklerin olduğu her yerde umut vardır ( renk konusunu milli takım için de söylemiş olabilir.) önümüzdeki sezon herşey daha güzel olabilir açıklaması manidardı.

Muhtemelen Ağustosun ilk veya ikinci haftası Boluspor olağanüstü kongreye gidecek gibi görünüyor.

Bundan sonra ne olacak Başkanlığa adı geçen isimler adaylığını açıklayacak mı? Kulübün borç miktarı nedir?

Futbolcu borçları ödendimi ?

Gibi sorular aday olacak kişilerin beklediği cevaplar önümüzdeki sezon bu pandemi devam ederse maçların oynanıp, oynayamayacağı bile konuşuldugu ve yayıncı kuruluşun ben bu işte yokum manevralarının olduğu bir dönemde başkan adaylarının da iyi düşünmesi gereken bir süreç olacaktır.

Boluspor,un 13 yıl önce çıktığı birinci ligde yaşanan en kötü sezon olarak tarihe geçecek bu sezon gelecek sezon harcama ve transferlerin daha akılcı olmasına vesile olur diye düşünüyorum.

Ancak geçmişten bugüne kadar ders alınmadığı için hep yazılarda ve söylemlerde kalmaya devam edecek gibi görünüyor.

Alt yapıdaki gençlere daha fazla şans verilse şimdikinden daha kötü olmaz umarım.

Boluspor büyük umutlarla transfer edilip bir tane maç alamayan sözde büyük futbolcuların emeklilik planları yapacağı yer olmaktan çıkmalıdır.

Fırat hocayada bir parantez açmak gerekirse diploması yok yetersiz diye bakılan bir hocanın öncesinde kariyerli hocalardan devraldığı enkazı tamir ederek önümüzdeki sezona yıkmadan, bozmadan sonuca ulaştırması ise hocanın başarı hanesine önemli bir puan olarak yansıyacaktır.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız