HAZIRLIK MAÇININ GÖRÜNTÜLERİ!

  • 5.08.2013 00:00

 

         Boluspor'un ciddi olarak son hazırlık maçı İBB olarak görülsede, hazırlık maçlarının temposu ve oyun anlayışı güven vermedi. Boluspor bu sezon Ali ile oyun kuracaksa, İskender ile gol atmayı düşünecekse işi zor. Bu hafta bayram haftası olarak bakılırsa maç haftasına girmiş bulunmaktayız. Ancak hala sahada oyun yok veya oyunu oynayacak futbolcuların yetenegi yok, nasıl görürsek görelim bu futbol izleyenleri memnun etmiyor. Büyük ümitlerle alınan futbolcuların takıma adapte olmaları daha zaman alack gibi görünüyor. İBB'den alınan Metin Tepe'yi böylesine önemli karşılaşmada görmek istiyorduk fakat sakat oldugunu ögrendik. geçmişte sakt oyunculardan Boluspor çok çekti, Bu yılda daha sezon başında sakat oyuncuların hazırlık dönemi geçirememeleri sezonun yarısına bedel olduğunu geçen yıl Ali ve iskender'de gördük. Dimitro Boluspor'un pahalı transferlerinde onunda fazla katkı saglayamadığı görülüyor. Bu tesbitler hazırlık maçlarının görüntüsü olarak yansıyor.

       Ali hocanında işi zor, kadro çok şişkin bildiğim kadarı ile 28 kişilik kadro sabitleşti. Bu kadroda ilk onbiri sahaya sürmek kadar geride kalan futbolcuların da motivasyonunu üst seviyede tutmak çok önemli, onbir dışında kalacak oyuncular genelde genç futbolcular gibi görünsede, gençleride kadroda görmek isteyecek taraftarlar olacaktır. Geniş kadro bazen hocanın lehine gibi görünsede, genelde aleyhte çalışır. Bu nedenle Ali hoca takım kurmakta zorlanacaktır. Takım kurarken bazı oyuncularda zaaf göstermesse başarılı olması muhtemeldir.

       Hazırlık maçları oynanıyor, oynanmasına da Boluspor kulübü gereken önemi basına göstermiyor. Hazırlık maçı olsada maç kadrosunun basına verilmesi gerekir. Neden seyredenler ve yazanlar şu kimdi, bu kimdi şeklindeki sorulara muhatap bulmaya çalışıyor. Maç öncesi iki takımın listeleri hakemlere veriliyor. Bu listelerden fotokobi çekmek çokmu zor basına bilgi verilmiyor. Maç başlamış üç tane fotokobi o da protokol tribününe dagıtılıyor. Maç başladığında İlker aktaş,a durumu ilettigimde sagolsun ilgilendi, ancak o da önlemini almadıgından listeler gelmedi.

        Basın tribününede değinmeden geçmek istemiyorum. maç öncesi oturakları ve masaları silmek zormudur bilmem, ancak bilinen bir gerçek var o da basına yakışmayan bir tribünde oturuyoruz. Her sene yazıyoruz, söylüyoruz İlker Beyede ilettik ancak basın cephesinde degişen bir şey yok, iyi haftalar

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız