İÇ SAHA GELENEGİ BOZULMADI!

  • 1.04.2013 00:00

 

         Gelenek bozulmadan devam ediyor. İç saha yenilgilerine bir yenisi daha eklendi. Bu yenilgide furbolcuların katkısı vardı. Ancak oguz hocanında yenilgiye katkısının olması izleyenlere pes dedirtti. Sahaya 4-3-3 tertibinde çıkan Boluspor gol aramak, yerine gol yememe telaşına düşünce maç beklenenden farklı bir yönde seyretmeye başladı. Oguz hocanın futbolculugunda göstermiş olduğu performansa kimsenin birşey demesi mümkün degil ancak imparatorlugu futbolculugunda kalmış görünüyor. Hoca olarak şimdiye kadar Boluspor'a katkısının olduğunu söylemek isterdim, ancak görünen tabloda oguz hocanın oyuna fazla katkı saglayamaması hem kendi adına, hemde Boluspor adına zarar vermeye başladı. Oyunca degişiklerinde oyunda kalmaması gereken futbolcular yerine, koşan top yapan oyuncularda degişikliğe gitmesi  Alp'in oyundan alınması ile tribünlerinde sabrını taşırdı. Boluspor neden iç sahada yeniliyor desekte bunun nedenini kimse çözemiyor. İç sahada rahat oynanmayan futbolun bunda etkisi varmı diye kendimize sorsakta, iç sahada futbolcuyu baskı altına alan bir seyirci kitlemizin olmadığıda biliniyor.  Eeeee... neden istenmeyen sonuçlar alınıyor? aslında baskı birazda biz basından kaynaklanıyor. Ya çok fazla şişirip  futbolcu ve teknik heyetleri kendilerinin bile hayal etmeyecegi yerlere taşıyoruz. Yada yerin yedi kat altına sokuyoruz. Böyle oluncada futbolcular ve teknik direktör günlük yaşamaya başlıyor. Sürekli başarıya verilen övgüler, yenilgilerde sövmeye kadar vardığında  kopma noktasının başlangıcı oluyor.

          Bu haftadan sonra Boluspor ne yapar bilinmez ancak bir gerçek var oda hafta sonu Manisa maçında yeniden bir suprizin yaşanacagı olabilir. Manisa maçında alınacak galibiyet sporseverleri tekrar heyecana itsede, bu heyecan tarafarın kalp ritmini bozacaga benzer iyi haftalar

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • ramazan
    ramazan
    17.12.2011 18:22

    yedigöller,abant,gölcük,kartalkaya

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız