FUTBOL GALİBİYETİ YAKALAYINCA GÜZEL !

  • 11.02.2013 00:00

 

           Futbol oyunu basit oynandığında hem sonuç olarak, hemde seyir olarak keyif veriyor.  Haftalardır kendi sahamızda galip gelmekte zorlandığımız iç saha sıkıntımızı bu maçla artık sonlandırmalıyız. Maçın tv'den naklen yayını olmayınca tribünlerde haftalardır görülmeyen kalabalık gözlerden kaçmadı. Boluspor için alınacak her galibiyet tribünleri daha da dolduracaktır. iki haftada alınan galibiyetin sonucuda puan tablosuna altıncı sıra olarak olumlu yansıdı. Taraftarın maç öncesi ve maç boyunca yaptığı tezahurat Boluspor'un aldığı galibiyette payı büyüktü. Alınan her galibiyet taraftar,basın.yönetim.futbolcu ve teknik heyetin bir arada kaynaşmasını dahada hızlandırıyor.

           Maçın ilk on dakikasında samsunspor oyuna daha baskılı başladı. Boluspor bu dakikalarda rakip ataklarını etkisiz hale getirerek rakibinde oyununu çözmeye çalıştı. Devre arası alınan dixson,muhammet defansın ne derece önemli olduğunu hatırlatırcasına uyum içerisinde görevlerini yaptılar. özellikle dixson yerinde yaptıgı çıkışlar defansın ve kalenin rahatlamasında önemli rol oynamakta, nokta transfer böyle olur dedirten  oyun anlayışı muhammet ve Dalmat'la Boluspor'a güç katmaya devam ediyor. Defansta Engin ile birkaç noktaya deginmeden geçemeyeceğim. Engin yapacağın tek şey basit oynamak, fazlasını yapmak hem seni. hemde takımını zor duruma sokuyor. Atakta kaptırdığın her top rakibe yarıyor. Cihan ise her hafta oyununu güzelleştirmeye devam ediyor bu oyun anlayışı hem kendine, hemde takımına yarar saglıyor. Ali Güzeldal zaman ,zaman  oyuna katkısı olsada gücü doksan dakikaya yetmediği için zorlanıyor. Dejau gol yollarında şansız olsada rakip defansı en çok yığratan forvetlerin başında geliyor. İskender iki haftadır attıgı goller hem BOLUSPOR'A hemde kendisine hayat veriyor. Attıgı ilk goldeki akılcı duruşu ve vuruşu İskender olduğunu ispatladı. Görmek istedigimiz iskender'ın bu oldugunu gösterdi.

            Oğuz hoca deneyimli geçmişi başarılarla dolu bir hoca Boluspor'a başarılı olmak için geldi. Serhat hocadan sonra görüşülen birçok hocanın aksine yönetim ve futbolculara güvendi. Boluspor'u tercih etti. geçen hafta içerisinde yapmış olduğumuz tv programında futbolcularıma güveniyorum, önce Samsun sonra kartal maçlarını kazanarak Rize deplasmanına gitmek futbolcularıma en büyük moral olacaktır demişti. bunun ilk ayagı samsun maçı başarı ile sonuçlandı  kartal maçınında Boluspor lehine sonuçlanması spor kamuoyunun en büyük istegi olacaktır.  iyi haftalar 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız