KENDİ SAHAMIZDAKİ BAŞARISIZLIK NEDEN?

  • 3.12.2012 00:00

 

        iki haftadır yazı yazma konusunda istekli degildim. Bu hafta  şanlıurfa galibiyeti, hoca degişikliği ve sonrasında oynanan Ankaragücü maçı ile birlikte yazı yazmam gerektiğini düşündüm. Boluspor bendeki başarı umudunu hergeçen gün azaltmaya devam ediyor. Nedir bu iç saha beceriksizliğimizin nedeni bir türlü anlaşılmış degil, deplasman takımı olduk dış sahada oynadığımız oyunu iç sahada oynayamadığımızı gördükçe sebepleri nelerdir demekten kendimi alamıyorum. iç saha sanşsızlığımı, yoksa futbolcuların motivasyonundaki sıkıntımı , seyirci baskısımı, bunların hepsi neden olabilirde, olmayabilirde ancak görünen o ki Boluspor takımının iç sahada oynadığı Göztepe maçından başka galibiyeti yok, deplasmanda aldığımız galibiyetlerde olmasa ligin alt sıralarındaki yerimiz daimi olacaktı. Aslında iç sahada oyun olarak iyi futbol oynuyoruz ancak iyi oyunu skora yansıtamayınca sıkıntılar başlıyor.
 
         Ankaragücü maçında iyi futbol oynayan Boluspor takımı oguz hocanın urfa maçı kadrosunun, Ankaragücü maçında degişiklik yaparak ilk onbiri belirmesi tutmadı. hep söylediğimiz ideal kadro neden bu maçta denemedi diye sormak lazım, Vedat son haftaların orta alandaki en çalışkan isimlerindendi neden bu maçta yer verilmedi. Gerçi futbol şansızlığı Boluspor'un yanında olsada kolay rakip görülen Ankaragücü'nünde hiçde kolay rakip olmadığı hafta içerisinde kupa maçında beşiktaş'la oynadığı maçta belli olmuştu. Rakipleri iyi analiz etmek zayıf yanlarını bularak gol yollarını denemek hoca ve yardımcılarının işi olsada ilk maçında Oguz hoca bu kriterleri gözden kaçırmış olabilir. Hiçbir hocanın elinde sihirli degnek olmadığı gibi ilk maçın sorumlulugunuda hocaya yüklemek haksızlık olur. Bundan sonra devre arasına kadar yapılacak maçların Boluspor lehine gelişmesi için Oguz hocaya çok iş düşecek, Taraftarın beklentilerine cevap verebilecek bir hoca olarak her kesimin destegini alan oguz hoca bu güveni boşa çıkartmayacaktır umarım. Futbolcularından bu mücadelede katkıları eskisinden daha fazla olmasıda kaçınılmazdır. Çünkü hocamı,futbolcularmı yoksa yönetimmi suçlu üçgeninde fatura hocaya kesildi. 
 
         Tribünlerdeki taraftar sayısıda hergeçen gün azalmaya devam ediyor. Naklen yayınların etkisimi. takımın kötü gidişatımı etkili bilemiyorum fakat başarıda sahiplenenin çok olduğu günümüzde,  zor günlerdede takımına sahip çıkmak önemli olmalıdır.  iyi haftalar

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız