SERHAT HOCA İSTİFA ETMELİ Mİ?

  • 21.10.2012 00:00

 

skor bir sıfır tribünler takımı ateşlemek adına destekliyor, ancak cılız bir tezahurat skor bir, bir tezahurat cılız ve isteksiz, maraton tribünü her geçen hafta dahada azalıyor geçen hafta alınan galibiyete rağmen sanki bu haftanın skoru biliniyormuşcasına maça ilginin olmadığı bir ortamda oynanan zevksiz bir maçın skoruda istenildiği gibi olmadı.

skor üç,bire geldiğinde tribünlerden hiçde alışık olmadığımız bir ahengde  serhat güller için istifa sesleri trübünlerin mağlubiyete sorumlu bulduğu kişinin hoca olduğunu gösterdi.

Nasrettin hoca fıkrasında olduğu gibi Hırsızın hiçmi suçu yok mantığı gene işe yaramadı Boluspor yönetimi Ali güzeldalı, İskender Alın'ı , Serdar Kulbilke'yi dejaohu'yu Agbetuyu, kınsleyi mahmut Boz'u ve diğer futbolcuları tranfer ettiğinde her sporseverin kabul edebilecegi isimler degilmiydi, bugün ne değiştide tribünler istifa seslerini çoğalttı.

Eldeki futbolcuların bunlar, hepside oynamak için Boluspor'a gelmişler hoca futbolculara güvenmiş bazı futbolcuların geçmişi ile söylentilere bakmadan Boluspor'a alınmalarına onay vermiş kendi karıyerinide tehlikeye sokarak  bu futbolculara kadrosunda yer vermiştir.

Sezon başında Başkanın her ne kadar bu yıl şampiyonluğa oynamıyoruz desede serhat hocanın dillendirdiği şampiyonluk hedefide herkesimi umutlandırdı. işte bu umutlar maçın oynandığı son dakikalarda serhat istifa seslerine dönüştü. Fakat hakemin serhat hocayı dişarı çıkardığında tribünlerin hakeme destek vermesi takımına güven vermesi gereken taraftarın  a nlaşılmaz tutumu oldu. Hakem maçın skorunda önemli rol oynadı rakibin ağzı ile düdük çalması zaten skoru belirledi.

      Takımlar istikrarı yakaladığında başarıyı yakalabilir. Boluspor daha önceki sezonlardada başarısızlıga ugradı. Bir sezonda dört hoca degiştirdi, başarıyı yakalayamadı. Futbolcuların kendilerBoluspor'un ine verilen degeri anlayarak oynaması Bolusporun başarısında daha önemli olacağı anlaşılmalıdır.Hoca değişsede bu futbolcular ile lige devam edeceksek yarında bugünden farklı olmaz. iyi haftalar

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • cem
    cem
    28.11.2011 14:00

    Tebrikler Ziya kardeşim.. khk daki çelişkileri ve haksızlıları ve bu arada iç denetçilerden bazılarının umursamaz tavırlarını çok güzel dile getirmişsin. umarım yazın, yetkili makamlarda etkili olur ve ortaya çıkan haksızlığın giderilmesine de vesile olur...

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız