NELER OLUYOR BOLUSPOR'DA ?

  • 2.10.2012 00:00

 

           Samsun maçından sonra Boluspor'a ne oldu anlamış degilim. Hafta içerisinde oynanan kupa maçı ve sonrasında kötü oynanan bir kartal maçı, nedir bu kötü oyunun sebebi veya sebepleri işte bu soruların cevabını bilen Boluspor'un başarısında önemli bir sayfa acacaktır. Serhat hocanın ilk onbirinde yer alan bazı futbolculardan bahsetmek takım adına belki sıkıntı olacaktır fakat bunlarında söylenmesi gerektiğide yaşanan sürecte zorunlu olmaktadır. Stoper mevkiinde bir Volkan kocaloğlu büyük ümitlerle alınan kaleci Sedar kulbilge ve solbekte oynayan Mesut çaytemel ve ortada oynayan cihan Ali güzeldal, iskender alın bu takımın kötü gidişatında başrol oynamak istemiyorsanız aklınızı başınıza toplamız gerektiğini unutmamalısınız, Boluspor sizleri başarı için aldı daha önce oynadığınız takımı unutup bu sene için anlaştğınız kulup için menfaatlerinizden vazgeçmelisiniz. Bilhassa Ali Güzeldal adlı futbolcuya büyük önem veren Boluspor kulubü transferde büyük oynadığını taraftarına anlatmak istemiştir. ve sen Ali bu takıma oynamak için geldiğini unutmuşa benziyorsun. Kupa maçında kaçırdığın penaltı kendine fazla güveninden  kaynaklandığının bir göstergesi idi. Penaltı kaçmaz diye bir kural yok ancak hayatttan ders alınacak bazı olayları insanlar yaşar buda Ali için güzel bir ders niteliğinde bir maçtı. Neden bu dersi çalışmıyorsunda kabahati başkalarında arıyorsun diye sormak lazım, Boluspor'a transfer olan tüm futbolcuların geldikleri kulupleri unutmaları gerektiği bulunduğu takım için yetenekleri göstermeleri profesyonelliğin bir geregi olduğu unutulmamalıdır. profesyonellik sadece para konusunda bir anlaşma olmamalıdır.

             Boluspor bu sene herşeye rağmen amacına ulaşmalıdır ki Kartal maçı sonrası sevinenleri sezon sonunda hayal kırıklığına uğratmalıdır. Kartal takımını maça motive edenleride zaman unutturmayacaktır. Bir zamanlar bu takımın başarısı için çalışıyor görünenler Boluspor'un yenilsisinden medet umuyorlarsa yanılgıya ugradıklarını anlayacaklardır. iyi haftalar

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Fakih
    Fakih
    22.11.2011 13:41

    Çerçeveletilip duvara asılacak bir yazı. Mükemmel bir kalem ustalığı. Toplumsal olaylara duyarlı, sosyal sorumluluk ve vicdan sahibi olmayı başarabilmiş herhesin altına imza atabileceği bir yazı. Köroğlunun diyarından yiğitçe bir sesleniş. Tebrik ederim.

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız