HAKEMLERMİ ŞAMPİYONLARI BELİRLİYOR?

  • 9.04.2012 00:00

 

                         İşte bir maçın üzerindeki hakem etkisi bu kadar olur. Penaltıya, kırmızı karta birşey demiyorum ancak ilk gol öncesi Gomisin pozisyonuna verilen gereksiz faul kararının bir maçı nereye götürdüğünü hep birlikte gördük. Hakemin sürekli rakip takımın lehiine verdiği kararların neticesinde yenilen gol Boluspor'un motivasyonunu bozan en önemli etkendi. Gol anına kadar çok iyi oynayan taraf Boluspor takımı kaçırdığı üst,üste pozisyonları gol yapamayınca gerilmeye başladı. Rakibin maç boyunca çok etkili atak yapamadığınıda görünce, bu maç Boluspor lehine biter diye düşünmeye başladıkki son onbeş dakikada Hakem sahaya çıktı. Konyaspor maçın başından beri sürekli yerlere yatmaya başlamıştı, oyunu sogutmaya yönelik sakatlanmalar ve Hakemi etkilemek için yapılan sahte bagırışlar maçın sonlarına doğru kendi lehlerine çalışmaya başladı. Bolusporun rahat kazanabilecegi bir maçta Konyaspor lehine sonuçlandı.
                         Boluspor takımı bu maçta kazanmak adına yapılması gereken ne varsa yaptı. Aslında golüde erken bulmasına rağmen rakibin açıklarını iyi degerlendiremedi. Bahri hoca oyuncu değişikliğinde Aydın yerine o ana kadar oyunda bir varlık gösteremeyen Ferhat'ı oyundan alsaydı, Ferhat'ın kırmızı kart görmesinin önüne gecebilirdi. Aslında Aydın geldiğinden bu yana çok eleştiri alsada son haftalardaki performansı ile herkesin sevgisini kazanmaya başladı. Bu maçtada rakibin stoperlerini Veysel'le birlikte iyi sıkıştırıyordu. Geriden gelen Alp,Kenan çok iyi çıkışlar yapmaya başlasada Ferhat'ın bu ikiliye fazla destek olamaması rakibe yaradı. Bu maç geride kaldı ancak iyi oynayan bir Boluspor her takımı yenebileceginide kanıtladı. Bahri hoca bu takımdaki heyecanı buldu ve ortaya çıkardı. Sahada kaybeden bir Boluspor olsada iyi oyun herkesin sevgisini kazanmaya yetti. Artık Perşembe günü oynanacak kupa maçı Boluspopr için bir sınav maçı olacak bu maçtan Boluspor maglupta çıksa bence önemli degil, Boluspor kupada geleceği yere geldi, maçın kazanılması güzel olabilir ancak kaybedilmeside son değildir. Önümüzde Kartal maçı var bu maçın kazanılması daha önemli hale geldi. Boluspor'un deplasmanda daha iyi oynadığınıda düşünürsek Boluspor bu haftaki kaybını telafi edecektir. iyi haftalar

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Biz Bolulular (www.bizbolulular.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • sabri
    sabri
    24.09.2011 13:21

    bolu deyince akla (patatesli köy ekmeği,höşmerimi,patatesi vb.)bunlar akla gelir.Bide doğal güzellikleri

Mobil Uygulamalarımız

IOS UygulamamızAndroid Uygulamamız